Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Primăria Constanța, după ridicarea mașinii persoanei cu handicap: "Nu putem da banii înapoi, legea a fost respectată"
WhatsApp
City Managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian, spune că polițistul local a respectat legea atunci când a decis ridicarea mașinii persoanei cu handicap din Constanța. 
Femeia în scaun cu rotile nu s-a înțeles deloc cu polițiștii locali

Abuzul polițistului local care a decis să ridice mașina unei persoane cu dizabilități de la un centru comercial din Constanța a fost subiectul săptămânii. Acum, că lucrurile par că s-au mai liniștit, conducătoarea de facto a municipiului Constanța vine cu noi precizări despre acest caz. Felicia Ovanesian spune că în opinia ei de jurist, legea a fost aplicată corect de polițistul local, dar nu poate comenta atitudinea acestuia. 

Persoana cu handicap de la Constanța a plătit 570 lei

 

Persoana care s-a dovedit în cele din urmă că avea handicap a fost nevoită să plătească suma de 570 lei pentru că mașina i-a fost ridicată și transportată la locul de depozitare al mașinilor parcate ilegal. Ovanesian spune că banii nu pot fi dați înapoi decât în cazul în care firma primăriei decide acest lucru. 

"Juridic și legal, suma de 570 de lei reprezintă echivalentul prestației societății comerciale care a ridicat mașina și a transportat-o. E prețul pe care-l primește pentru asemenea servicii. Suma ar trebui restituită tot de respectiva societate. Adică Confort Urban. Toate sumele astea – că e contravențională, că e vorba de cei 570 de lei – reprezintă bani publici. Indiferent de orice culpă, dacă va fi constatată, a polițistului local, e vorba de bani publici care nu pot fi restituiți. Legea a fost respectată, în opinia mea, juridică, de profesionist în materia dreptului. Despre atitudinea polițistului local, dați-ne voie să nu comentăm, momentan, el face obiectul unei cercetări administrative, disciplinare, iar orice opinie exprimată de un decident poate influența maniera de desfășurare a cercetării. (…) ]

Nu vreau să exprim nici o opinie în acest moment, deși nu am atribuții de coordonare a Poliției Locale, sunt un factor de decizie în Primărie. Nu am voie să exprim o opinie, nu este corect față de polițistul local”, a spus Ovanesian, conform Tomis News


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel