Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Preț scandalos pentru o garsonieră din Milano: 15 mp la prețul de 143.000 de euro
WhatsApp
Un anunț de vânzare al unei garsoniere de 15 mp din Mialno, Italia a stârnit șocul și furia internauților. 
Preț scandalos pentru o garsonieră din Milano. A șocat internetul, 15 mp la prețul de 143.000 de euro / Sursa: ilmessaggero.it

Într-un context în care piața imobiliară din Milano pare să devină din ce în ce mai dificilă, cu prețuri exorbitante și cereri aparent absurde, o nouă listare într-un anunț de vânzare stârnește uimirea.

Este vorba despre o garsonieră de doar 15 mp, aflată în vânzare la o prețul inițial de 160.000 de euro, acum redus cu 11% la suma "promițătoare" de 143.000 de euro, conform Il Messaggero.

 

Dormitorul ține loc de bucătărie

 

Amplasată la parter, garsoniera cuprinde un mic spațiu care ține loc de bucătărie, dar și de cameră de dormit. Un decor compact și îngust, cu un blat de masă cu o lățime de doar 30 de centimetri, care se poate transforma în pat. O soluție ingenioasă, dar cu un spațiu extrem de limitat între pat și aragaz, ridicând semne de întrebare cu privire la funcționalitatea sa.

În plus, pe lângă toate aceste probleme, imobilul mai face parte și dintr-un edificiu cu "interes istoric" construit în 1940, care conturează o imagine departe de conceptul modern și tineresc care este evidențiat în anunț și nu inspiră siguranță în cazul unui cutremur.

Această garsonieră intră în topul celor mai scumpe proprietăți nelocuibile sub 20 de mp, printre care un apartament de aproximativ 1.114 euro pe lună chiria în New York, format doar dintr-o cămăruță și fără baie și celebra garsonieră de 11 mp de la Cluj care se vindea cu 33.000 de euro. 

"Cum este legal acest lucru? Credeam că pentru a fi considerat legal un apartament trebuie să aibă o baie funcțională?", scrie o persoană.

„Vreau să cred că e o glumă. Nu neapărat amuzantă, dar sper că e o glumă”, a mai comentat cineva.

 

----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel