Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Premierul Olandei: „Respectaţi regulile, sau în curând, veţi fi blocaţi în locuinţe”
WhatsApp
„Respectaţi regulile, sau în curând, veţi fi blocaţi în locuinţe⁣”! Este avertismentul ferm dat astăzi de premierul Olandei compatrioților săi după înmulțirea alarmantă a cazurilor de Covid-19.

Pe de altă parte, la doar câteva zile de la reluarea cursurilor două școli din nordul Germaniei s-au închis după ce un elev și o învățătoare au fost depistați cu SARS COV-2. Decizia redeschiderii școlilor este una controversată în condițiile în care Germania raportează zilnic, în medie, o mie de cazuri noi la fel ca în luna mai.

În prima conferinţă de presă pe tema covid din ultimele 6 săptămâni, premierul Olandei a fost tăios.

„Am un apel special pentru tineri, care ştiu foarte bine că n-au respectat regulile în ultima vreme. Pentru numele lui Dumnezeu, să ne asigurăm împreună ca nu va fi nevoie să reinstituim carantina! Pandemia de coronavirus nu s-a terminat! Nu e nicio glumă! Este incredibil de stupid să susţii aşa ceva!”, spune Mark Rutte, premier Olanda, potrivit Știrile PRO TV.

În ultima săptămână, numărul îmbolnăvirilor din Olanda s-a dublat. Ţara a raportat până acum peste 6.150 de decese şi 57 de mii de infectări.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel