Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Portretul NERUȘINĂRII: Veteran de război, IGNORAT și UMILIT de „oficialități“ chiar de Ziua Națională a României - VIDEO
WhatsApp
Un veteran de război, în vărstă de 101 ani a fost umilit chiar de Ziua Națională a României. Bătrânul a fost ignorat de persoanele prezente la depunerea de coroane, deși tocmai el trebuia omagiat în cea mai importantă zi pentru libertatea României.

Veteranul de război Emil Vețeleanu nu a fost salutat de aproape nimeni, deși tomcai el merita cele mai multe felicitări. Cu drapelul României - sub care a luptat odinioară - într-o mână și cu cealaltă sprijinindu-și bătrânețile pe un baston, veteranul de război a trecut aproape neobservat de „oficialitățile“ venite la eveniment. Pesemne s-au împiedicat fix de toiagul unui om care și-a trăit tinerețea pe fronturile de luptă.

Cei care au ignorat mâna întinsă a bătrânului au fost chiar  cei care au rostit sau doar au ascultat discursurile sforăitoare rostite de Ziua Națională despre patrie, popor, despre mândria de a fi român și despre recunoștința adusă jertfei înaintașilor, fără de care nu am fi fost niciodată ceea ce suntem... Realitatea a arătat că alocuțiunile rostite au fost doar vorbe-n vânt.

Din zecile de persoane care trec prin fața bătrânului, doar primarul de la Păușești Mâglaşi și un simplu activist i-au dat binețe.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel