Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Portarul român, Ionuț Radu, pleacă de la Inter Milano. Agentul său a confirmat: „Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum ne așteptam”
WhatsApp
Ionuț Radu, portarul de la Inter Milano s-a arătat dezamăgit de decizia antrenorului său. Simone Inzaghi nu l-a mai ales titular pe Ionut nici măcar în Cupa Italiei, loc în care românul evoluase până în momentul de față. Agentul său a transmis public mai multe detalii despre nemulțumirea jucătorului.
Portarul român, Ionuț Radu, pleacă de la Inter Milano. Agentul său a confirmat: „Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum ne așteptam”

Poziția de poartă este, fără îndoială, extrem de greu de gestionat de antrenori. Portarii au nevoie de continuitate pentru a putea da performanță maximă. Acesta este și cazul lui Ionuț Radu, care se află pe banca de rezervă constant. Samir Handanovic s-ar părea că este preferatul antrenorului, fapt care l-a dezamăgit pe Ionuț Radu, de la Inter Milano.

 

Ionuț Radu, nedreptățit de antrenorul de la Inter Milano

 

În mod normal în Cupă, portarul de rezervă, mai exact, Ionuț Radu, este folosit ca titular. Cu toate acestea, Simone Inzaghi a ales să nu îl folosească pe jucătorul român. Acesta a "încălcat" acest cod și nu l-a băgat pe portar în sferturile de finală contra celor de la AS Roma, partidă câștigată de gazde cu un scor de 2-0.

Fotbalistul de naționalitate română consideră că locul lui nu mai este aici și primește constant oferte, însă îi sunt refuzate. Românul a fost dorit la finalul perioadei de mercato din iarnă de Bordeaux, dar șefii lui Inter nu au dorit să-l lase pe acesta să plece.

 

Agentul lui Ionuț Radu a confirmat plecarea jucătorului de la Inter Milano

 

La microfoanele Radio Sportiva, Oscar Damiani, agentul său, a făcut aluzie la poziția tânărului portar, care a fost din nou înlocuit în victoria lui Inter.

„Alegerea lui Inzaghi a fost să nu-l pună pe linie. nu vreau să intru în deciziile tehnice, dar Radu merita să joace. Era de așteptat să joace deoarece a fost selectat titular în meciul precedent din Coppa. Toata familia lui a venit din România să îl vadă și nu au putut. Respect deciziile clubului, dar Radu merita să joace. E dezamăgit, clar”, a explicat agentul portarului, conform fichajes.com.

În plus, reprezentantul jucătorilor, responsabil de venirea lui Dida la AC Milan, a confirmat plecarea românului la finalul anului.

„Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum ne așteptam. Va pleca de la Inter la finalul anului, el a meritat o șansă. Va avea o carieră grozavă în altă parte, poate suporterii lui Inter își vor aminti mai târziu. În Italia? De ce nu, chiar și o echipă mai mică decât Inter. Sunt multe lucruri interesante în străinătate. Își dorea oportunitatea să joace la Inter, însă nu a avut-o niciodată”, a declarat Oscar Damiani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel