Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
"Unde nu au ajuns picioarele, a ajuns inima". Mesajul portarului naționalei U21 pentru românii din tribune
WhatsApp
Ionuț Radu, portarul echipei naționale U21, a transmis un messaj românilor prezenți în tribunele stadionului din Cesena, la meciul cu Anglia. 

După ce a apărat o sumedenie de şuturi ale englezilor, unele aproape imparabile, Ionuţ Radu le-a mulţumit din suflet suporterilor prezenţi la Cesena:

"Am şi acum pielea de găină. Am plâns după meci. Dumnezeu lucrează pentru noi şi sunt convins că vom ajunge extraordinar de departe. Ne bucurăm că v-am făcut să vă uitaţi din nou la echipa naţională. Trăim un moment fantastic al carierei noastre şi sperăm să nu se termine. Vă mulţumim. Hai, România!

Nu ştiu ce pot să mai spun. Sunteţi un popor extraordinar. Ne-aţi făcut mândri că suntem români. Ne-aţi împins de la spate, unde nu au ajuns picioarele a ajuns inima. Suntem mândri că v-am făcut fericiţi şi să nu mă credeţi nebun când o spun, dar o să ajungem foarte departe.

A fost cel mai important meci din cariera tuturor. S-a dovedit că am avut mai multă dorinţă. Nu mi-e frică să merg cu ei la război. Este un meci istoric. O victorie istorică. Am dat totul şi suntem mândri că suntem români", a spus Ionuţ Radu, la microfonul FRF TV, transmite Mediafax.

România U21 a învins, la Cesena, 4-2, selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la EURO 2019. Elevii lui Mirel Rădoi s-au impus şi în prima etapă, 4-1 cu Croaţia, şi sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel