Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Polițiștii s-au luat la ceartă la un accident: Șapca era în județul Dolj, iar victima în județul Mehedinți
WhatsApp
Mai mulți agenți de poliție, atât din județul Dolj, cât și din județul Mehedinți s-au contrazis până la epuizare cu privire la locația unui accident produs între cele două județe. Între timp, victima fusese abandonată pe drum.
Polițiștii s-au luat la ceartă la un accident: Șapca era în județul Dolj, iar victimaîn județul Mehedinți

Un bărbat de 47 de ani și-a pierdut viața, miercuri seară, după ce a fost lovit de un autoturism condus de un șofer bulgar. Accidentul s-a produs pe DN 56A, la limita dintre județele Mehedinți și Dolj.

La locul accidentului și-a făcut apariția atât poliția din Dolj, cât și cea din Mehedinți, însă situația i-a pus în încurcătură pe poliţişti, informează TVR.

Victima circula pe mijlocul drumului când a fost lovită din plin de un autoturism, dar polițiștii sosiți la locul accidentului nu erau lămuriți în care din cele două județe avusese loc tragedia. Pietonul a decedat în urma impactului chiar dacă a fost resuscitat.

 

Polițiștii s-au contrazis timp de două ore cu privire la locația unde s-a produs accidentului, cu victima lână ei

 

Cu toate că victima era încă pe șosea, polițiștii au uitat complet, iscându-se o discuție aprinsă între ei, deoarece nu puteau stabili pe raza cărui județ s-a produs coliziunea.

Agent de poliție din județul Dolj: „Din partea asta începe, șapca (victimei) este în Dolj.”

Agent de poliție din județul Mehedinți: „Dar totul se împrăștie către noi”

După aproape două ore de discuții, timp în care coloana de mașini formată se întinsese pe câțiva kilometri, polițiștii din cele două județe au dat la pace. Agenții din Mehedinți au cedat în fața colegilor din Dolj și au făcut ei măsurătorile. Astfel, s-a hotărât că accidentul a avut loc în Dolj, între localitățile Cetate și Izimșa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel