Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Polițist român din cadrul SAS, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness
WhatsApp
Poliţistul Albert Cristian Mufturel, luptător al Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness care a avut loc recent în Spania, la Santa Susanna. 

Potrivit IPJ Mehedinţi, dintre cei peste 800 de concurenţi din întreaga lume care au participat la competiţie, Albert Cristian Mufturel a obţinut următoarele rezultate: culturism classic 40-44 medalia de bronz, classic physique 40-44 medalia de bronz şi locul 4 la culturism 80.

'Rezultatele obţinute de campionul nostru întăresc credinţa că limitele pot fi depăşite atunci când dai dovadă de seriozitate, implicare, perseverenţă şi determinare, compensând totodată eforturile susţinute şi depuse de către acesta de-a lungul anilor. Îi mulţumim poliţistului Albert Cristian Mufturel pentru seriozitatea, perseverenţa şi profesionalismul de care dă dovadă şi îi urăm succes deplin în continuare!', afirmă reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

Polițist român din cadrul SAS, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness

 

Timp de 16 ani, Albert Cristian Mufturel şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, în calitate de comandant al echipajului de descarcerare, iar la 1 martie 2021 s-a mutat în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mehedinţi, potrivit Agerpres.

În luna mai Albert Cristian Mufturel a câștigat medalia de argint la Campionatul European de Culturism și Fitness din Spania.

Dintre cei 1.200 de concurenți de pe continentul european, care au participat la competiție, Albert Cristian Mufturel a obținut următoarele rezultate: Bodybuilding 90 kg master- vicecampion; Bodybuilding classic master – vicecampion; Classic pshyque- vicecampion.

„Colegul nostru face parte din lotul național al României și pentru prima oară în istoria culturismului românesc țara noastră s-a clasat pe primul loc din cele 41 participante. Rezultatele obținute de campionul nostru întăresc credința că limitele pot fi depășite atunci când dai dovadă de seriozitate, implicare, perseverență și determinare, compensând totodată eforturile susținute și depuse de către acesta de-a lungul anilor”, au transmis, atunci, reprezentanții IPJ Mehedinți.

Timp de 10 ani, Albert Cristian Mufturel și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți ca și comandant al echipajului de descarcerare, ulterior, mutându-se în cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Mehedinți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel