Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Polițistul AGRESAT de Lucian Rădulescu, consilierul PSD cu BOLID, a câștigat în INSTANȚĂ
WhatsApp
Polițistul care a avut o altercație cu Lucian Rădulescu, consilierul parlamentar care a vrut să scape de sanctiune arătând legitimiația, a câștigat o primă luptă în instanță. 

"După ce a dat de un polițist care nu s-a lăsat intimidat de vederea unei legitimații de consilier parlamentar și s-a ales cu niște amenzi și cu permisul de conducere reținut, consilierul a formulat o plângere penală împotriva polițistului pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere (i-a fost ruptă haina) și purtare abuzivă (a fost încătușat).

Prin ordonanța din 28.11.19 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, s-a dispus clasarea cauzei sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuzivă și distrugere.
Cu privire la fapta fostului consilier, cea de ultraj, s-a dispus disjungerea cauzei și declinarea în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, competent material și teritorial a efectua cercetări în acest sens.
În limbaj mai puțin tehnic, s-a constatat că polițiștii au acționat LEGAL," este mesajul lui Marian Godină.

Reamintim că Lucian Rădulescu, consilier la Camera Deputaţilor a fost oprit în trafic de poliţie, în comuna Păuleşti, judeţul Prahova, la începutul lunii septembrie. Acesta a încercat să îi intimideze pe agenţi cu legitimaţia sa. Înregistrarea a fost postată pe pagina de socializare a poliţistului Marian Godină.

În urma acestor incidente, deputatul PSD Laura-Mihaela Moagher a încetat contractul de colaborare cu Lucian Rădulescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel