Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Plângere penală pe numele lui George Simion, făcută chiar de un membru AUR: "Au băgat partidul în faliment"
WhatsApp
Deputatul AUR, Ringo Dămureanu, va depune plângere penală pe numele lui George Simion. 
George Simion, detalii de culise despre cazul Roșia Montană: „Mă interesează să cumpăr o casă aici”

"Plângerea am terminat-o azi noapte la ora 3:00 fiindcă eu lucrez mai bine seara cânt alții dorm sau fac prostii. Conține principalele infracțiuni de care îl acuz: folosirea influenței de conducere în partid de a beneficia de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, dare și luare de mită, șantaj. Sunt mai multe infracțiuni acolo, n-aș vrea să vă dezvălui pentru că o să prezint asta chiar acolo când voi depune această sesizare, mi se pare normal să fie așa. Astăzi am prezentat pe paginea mea cum partidul este pracitc în faliment. Toată subvenția primită de AUR timp de patru ani de zile, după instaurarea noii puteri cu președinte și cu prim vicepreședinte Simion-Lulea, practic partidul a mâncat toată subvenția de patru ani într-un an și jumătate.

Eu și acum sunt membru AUR pentru ca nu am primit nici o notificare, dar din grupul parlamentar m-au exclus fără să-mi dea nici un fel de explicație. Asta arată că dacă spui adevărul ești executat pe loc, nu e nici o democrație în AUR. Evident că voi contesta toate aceste lucruri, cineva va trebui să răspundă pentru ceea ce face. Sunt candidat independent, mi-am depus dosarul, mergem mai departe," a spus Ringo Dămureanu.

De la ce a început scandalul Dămureanu - Simion - Lulea

 

Dămureanu a început un atac furibund la adresa conducerii AUR după ce i s-au cerut aproximativ 60 000 de euro pentru a contribui la campania și precampania partidului AUR.  Deputatul a fost întrebat cu ce diferă situația față de momentul din urmă cu patru ani, atunci când fiecare candidat a contribuit cu bani în campanie.

"În 2020, noi am depus banii în contul deschis de AEP. Dacă eu pun banii mei în acel cont și îmi fac afișul cu un lei, e diferit față de situația în care depun banii în contul domnului Lulea și poate afișul se face cu 3 lei sau cu 5 lei. Am văzut ce fel de manageri sunt pentru că iată, într-un an jumate au reușit să ducă de râpă toată economia partidului de patru ani și să mai facă datorii de încă un milion de euro din subvenții. Cei mai mulți și-au manifestat neîncredere în această gașcă și s-a văzut foarte clar că la doar 2-3 zile după declarațiile mele, însuși contabilul șef și-a dat demisia și o să înțelegeți că are foarte multe de spus. Probabil va veni și ziua în care va răspunde și în care va da explicații în direct," a mai spus Dămureanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel