Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pieton, spulberat de o mașină în județul Botoșani. Bărbatul a murit pe loc
WhatsApp
Un accident mortal a avut loc, în această seară, 6 decembrie, pe raza comunei Tudora din județul Botoșani.
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase

Un conducător auto în vârstă de 48 de ani, care se deplasa pe strada Arini, în localitatea Tudora, dinspre Botoșani înspre Pașcani, surprinde și accidentează un pieton de 65 de ani, care se deplasa din sens opus și care ar fi pătruns pe sensul sau de mers.

La fața locului au sosit polițiștii și un echipaj medical, însă pentru bărbatul de 65 de ani nu s-a mai putut face nimic. Cond auto nu se afla sub influenta băuturilor alcoolice, dar s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, relatează  gazetabt.ro.

 

Un alt român a fost spulberat de o maşină, pe DN 73 Piteşti - Câmpulung. Bărbatul a murit pe loc

 

Un tânăr de 19 ani a fost izbit mortal, pe data de 3 decembrie, de o maşină, vineri, pe DN 73, între Piteşti şi Câmpulung Muscel, cel mai probabil în urma unei traversări neregulamentare. La volanul autotovehiculului se afla un alt tânăr.

Accidentul a avut  în comuna argeşeană Ţiţeşti. La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD (de prim ajutor calificat şi de terapie intensivă mobilă) şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean care trecea prin zonă, care l-au găsit pe tânărul de 19 ani în stop cardio-respirator. "Echipajele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, bărbatul nu a răspuns, fiind declarat decesul", precizează ISU Argeş.

La volan, un tânăr de 25 de ani Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au stabilit că un tânăr de 25 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localităţii Ţiţeşti, din direcţia Câmpulung spre Piteşti, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, l-a acroşat şi accidentat pe tânărul de 19 ani, din Ţiţeşti, posibil pe fondul traversării neregulamentare.

„Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut", precizează IPJ Argeş.  


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel