Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pictor român, dispărut în Italia după ce a ieșit cu o fată. Familia încă speră că trăiește
WhatsApp
„În seara asta ies cu o fată”, așa începe povestea lui Alexandru Florin Bălănescu, un tânăr de 22 de ani, care a dispărut fără urmă din Albano Laziale, Roma, începând cu data de 6 martie 2011.
Pictor român, dispărut în Italia: familia încă speră că trăiește / Foto: Facebook

Născut în România, dar stabilit în Italia de mai mulți ani, Alexandru Florin Bălănescu lucra ca pictor și locuia înainte de dispariția sa cu o familie de români în zona Albano Laziale din Roma. În data de 6 martie 2011, o seară de duminică, Alexandru a părăsit casa având cu el telefonul mobil și documentele personale, afirmând că are o întâlnire programată cu o fată.

Ultima locație confirmată a fost un bar din apropierea locuinței sale, unde a fost văzut de patronii localului, conform presei italiene.

 

Familia speră la un miracol chiar și la 13 ani de la dispariția lui

 

De atunci, Alexandru Florin Bălănescu a dispărut complet. Mama sa a încercat să îl contacteze în repetate rânduri, trimițându-i mesaje și apelându-l pe telefonul mobil, dar acesta nu a răspuns niciodată. Fără nicio veste de la el, familia și autoritățile locale sunt îngrijorate și caută disperat informații care să ducă la găsirea sa.

Alexandru Florin Bălănescu este un tânăr de statură normală, cu o înălțime de aproximativ 175 de centimetri, ochi căprui și păr șaten. Două cicatrici pe mâna dreaptă și pe piciorul drept sunt semne distinctive care ar putea ajuta la identificarea sa.

Într-o noapte care ar fi trebuit să fie una frumoasă împreună cu o fată, Alexandru Florin Bălănescu a dispărut fără a lăsa niciun indiciu. Cu fiecare zi care trece, îngrijorarea pentru siguranța sa crește, iar familia și comunitatea își doresc cu disperare să afle ce s-a întâmplat cu tânărul pictor român. Dacă cineva are informații utile sau a fost martor la dispariția sa, este îndemnat să contacteze autoritățile locale pentru a ajuta la găsirea lui Alexandru Florin Bălănescu.

 

-------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel