Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Petrecere într-un centru de vaccinare din Botoșani. Cadrele medicale s-au filmat în timp ce dansau pe manele
WhatsApp
Doi asistenți și un angajat care introducea datele în sistem au fost sancționați de autorități, după ce pe rețelele sociale au apărut mai multe filmări în care se distrează copios. Cei trei au făcut petrecere cu manele și gesturi obscene la cel mai mare centru de vaccinare din Botoșani.
Petrecere într-un centru de vaccinare din Botoșani. Cadrele medicale s-au filmat în timp ce dansau pe manele

Cei doi asistenți și angajatul, care introducea datele în sistem, par plictisiți, de aceea își încearcă talentul cu muzica de petrecere și momente comice. Scenele au fost filmate la centrul de vaccinare amenajat la Colegiul Tehnic “Gheorghe Asachi” din Botoșani.

Într-una dintre scenete, o asistentă mimează versurile unei melodii după care face semne obscene. În schimb, colegul ei jonglează cu o minge de baschet și dansează. Într-o altă iregistrare, bărbatul apare în costum de protecție cu trei trandafiri în mână. Cei doi asistenți au atestat de liberă practică și sunt angajați pe perioadă determinată încă de la înființarea centrului de vaccinare din Botoșani, din luna ianuarie.

“Nu am discutat cu colegii noștri, dar ceea ce a apărut ne-a luat și pe noi un pic prin surprindere. Nu vreau să iau apărarea la nimeni, dar cred că erau în perioada de pauză. Au fost și sunt în continuare doi asistenți model”, a declarat dr. Corina Grindei, coordonatorul centrului de vaccinare.  Cei trei “urmau să intre luni în tură, dar au fost suspendați până la finalizarea anchetei. Monica Adăscăliței, director executiv DSP Botoșani: “Am luat legătură cu colegii de la Primăria Municipiului Botoșani, ai căror angajați sunt cei din centrul de vaccinare și urmează să fie audiați. Mai mult ca sigur, persoanele respective nu vor mai lucra în centre de vaccinare”, a spus, la rândul său Monica Adăscăliței, director executiv DSP Botoșani. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel