Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Performanță remarcabilă pentru România: Peter Sidi a adus țării noastre o medalie de bronz la Campionatele Europene de tir sportiv / FOTO
WhatsApp
Sportivul român Peter Sidi (CSA Steaua) a cucerit medalia de bronz în proba de 300 m puşcă culcat din cadrul Campionatelor Europene la probele de glonţ de la Osijek, în Croaţia (20 mai - 8 iunie), informează Federaţia Română de Tir Sportiv.
Sursă foto: Facebook - Federatia Romana de Tir Sportiv

În cadrul Campionatelor Europene de tir sportiv desfășurate la Osijek, Croația, Peter Sidi, reprezentantul României, a impresionat prin performanțele sale, obținând medalia de bronz în proba de 300 de metri la pușcă culcat. Cu un scor de 596 de puncte, Sidi s-a clasat pe locul trei în competiție, în spatele slovenului Rajmond Debevec și austriacului Alexander Schmirl.

Peter Sidi, care este antrenat de Iulică Cazan, a marcat o premieră pentru România în această competiție, reprezentând țara pentru prima dată, după ce a primit dreptul de participare din partea Federației Internaționale de Tir. În trecut, Sidi a fost campion mondial pentru Ungaria în anul 2010, demonstrându-și calitățile remarcabile în acest sport.

În proba similară feminină, daneza Charlotte Jakobsen a ocupat primul loc, urmată de estonienele Anzela Voronova și Karina Kotkas.

În zilele următoare, Peter Sidi va concura și în finala probei de 300 de metri la pușcă trei poziții, reprezentând România alături de alți sportivi precum Roxana Sidi, Dragomir Iordache și Răzvan Andrei Rizea.

România este reprezentată la această competiție continentală de patru sportivi, care au demonstrat deja un nivel ridicat de performanță și determinare în competițiile anterioare, scrie Agerpres. 

 

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel