Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Percheziții la o rețea de proxeneți. Fetele, obligate să se prostitueze în Marea Britanie
WhatsApp
Polițiștii efectuează mai multe percheziții la membrii unei grupări bănuite de proxenetism. Membrii rețelei racolau femei și le trimiteau să se prostitueze în Marea Britanie. 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova şi cei ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează, joi, zece percheziţii la persoane bănuite de proxenetism.

Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, descinderile au loc în municipiul Bucureşti, precum şi în alte locaţii din judeţele Prahova, Braşov şi Giurgiu.

"Începând cu luna iulie, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a mai multor persoane, care racolau femei în vederea practicării prostituţiei, atât în ţară, cât şi în Marea Britanie. De asemenea, parte dintre persoanele în cauză facilitau practicarea prostituţiei, prin închirierea de imobile în acest scop", se precizează în comunicat.

Poliţiştii din Prahova vor pune în aplicare nouă mandate de aducere, persoanele ridicate urmând să fie conduse la sediul inspectoratului pentru a fi audiate.

Percheziţiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor SIAS din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Serviciului de Acţiuni Speciale din IPJ Prahova, precum şi cu participarea unor echipe de poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei şi IPJ Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel