Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pensionară ATACATĂ în propria casă. Tâlharul a luat-o la pumni după ce i-a cerut bani
WhatsApp
O femeie de 65 de ani din localitatea Poroschia a fost bătută şi tâlhărită de un tânăr care a intrat peste ea în casă şi i-a cerut bani, agresorul fiind prins şi reţinut, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

"Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgenţă 112 de către un bărbat din comuna Cervenia cu privire la faptul că o femeie a fost agresată fizic. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că sesizarea se confirmă, din primele cercetări reieşind faptul că, în jurul orei 16,00, un bărbat în vârstă de 30 de ani din judeţul Argeş, domiciliat fără forme legale în comuna Poroschia, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei femei în vârstă de 65 de ani din comuna Poroschia, solicitându-i acesteia bani", a transmis, sâmbătă seară, sursa citată.

Femeia a refuzat, moment în care bărbatul ar fi lovit-o cu pumnii în zona feţei, ar fi sustras o pungă cu bunuri ce aparţineau nepotului victimei, după care a părăsit în fugă locuinţa acesteia.

La scurt timp după comiterea faptei, agresorul a fost identificat de către poliţişti pe raza localităţii şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări. Femeia a fost dusă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Împotriva bărbatului a fost dispusă măsura reţinerii, acesta fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Teleorman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel