Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pedeapsă aspră. Român, amendat și condamnat la închisoare pentru două furturi în valoare de 150 de euro, în Belgia
WhatsApp
Un român a fost condamnat la opt luni de închisoare după ce a fost prins furând din Brico mai multe materiale de construcție. 
 Sursa foto: pexels.com

Un român în vârstă de 28 de ani a fost condamnat la opt luni de închisoare suspendare și a primit o amendă de 800 de euro, după ce a fost prins în flagrant furând dintr-un magazin de bricolaj din Koksijde, Belgia. 

Din informațiile oferite de polițiști, bărbatul a fost prins în flagrant de managerul magazinului în timp ce fura un ciocan în valoare de 30 de euro, pe care l-a ascuns în geacă. Șeful magazinului a sunat la poliție pentru că l-a recunoscut pe român de pe imaginile camerelor de filmat din urmă cu câteva zile când a comis alt furt. Românul a mai furat din același magazin materiale de lucru în valoare 119 euro. 

Românul a declarat să a fost pus să fure 

 

Polițiștii spun despre acele materiale furate că ar putea fi folosite pentru a comite spargeri. 

Adus în fața justiției, românul a declarat că a comis furturile pentru însoțitorul său, care l-a adus cu mașina dar a plecat cât timp el se afla în magazin. Totodată, acesta a negat că materialele au fost furate cu scopul de a comite spargeri. 

După proces, românul a fost condamnat la opt luni de închisoare și a primit o amendă de 800 de euro.

 

Pedepse aspre pentru hoți, în Belgia. Un alt român a primit 16 luni de închisoare și amendă de 1.600 de euro pentru furt

 

Tot în Belgia, un român a fost condamnat de către Tribunalul corecțional din Togres, Belgia, la 16 luni de închisoare și la plata unei amenzi de 1.600 de euro pentru furt de cabluri feroviare de la gestionarul infrastructurii belgiene Infrabel.

De asemenea, el va trebui să achite către Infrabel suma de 49.000 de euro, cu titlu de despăgubiri. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel