Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Patru români -un tată și cei trei fii - arestați pentru agresiunea sexuală și viol: Victima este surioara tinerilor și fiica bărbatului
WhatsApp
Un bărbat de 41 de ani şi trei tineri cu vârste între 17 şi 19 ani, din judeţul Botoşani, au fost arestaţi preventiv pentru agresiune sexuală şi viol. 

Bărbatul este suspectat că, timp de doi ani, şi-a atins fiica minoră în zonele intime, iar tinerii, fraţii fetei, ar fi avut frecvent raporturi sexuale cu aceasta, prin violenţă.

Poliţia Judeţeană Botoşani a anunţat, duminică, faptul că poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele a patru persoane, un bărbat de 41 de ani şi trei tineri de 20, 19 şi 17 ani, toţi din comuna Unţeni, cercetaţi pentru agresiune sexuală şi viol.

Patru români -un tată și cei trei fii - arestați pentru agresiunea sexuală și viol: Victima este surioara tinerilor și fiica bărbatului

 

"Din cercetări, a reieşit faptul că în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani, ar fi atins-o in mod frecvent, in zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinţei acesteia. Totodată, în aceeaşi perioadă, cei trei tineri, fraţi cu victima, prin constrângere şi violenţă, ar fi întreţinut în mod frecvent, raporturi sexuale cu minora", a arătat sursa citată.

Cei patru au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Botoşani, iar duminică au fost prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive, fiind admisă propunerea organelor judiciare de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Alți doi români, din Germania, acuzați că ar fi sechestrat și violat o tânără timp de mai multe zile, achitați.

Tribunalul Regional din Paderborn a achitat doi români, acuzați că au sechestrat timp de două zile și au violat o tânără de 29 de ani, tot româncă.

Cei doi bărbați (42 și 44 de ani), de naționalitate română, erau judecați de la începutul lunii aprilie: în octombrie anul trecut, ei ar fi încuiat-o pe conaționala de 29 de ani în blocul din sudul orașului Büren, unde locuiau în apartamente diferite, și ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale cu forța.

Românca a reușit în cele din urmă să alerteze poliția. Apelurile de urgență au fost audiate de către cea de-a 8-a Mare Cameră Penală în a patra și ultima zi a procesului. Acestea au oferit o perspectivă asupra naturii problematice a cazului: persoana care a sunat, care abia vorbea germana, era atât de beată încât, în afară de mormăieli și crize de plâns, nu a putut înțelege aproape nimic. Doar al treilea apel de urgență a permis centrului de control al salvării să determine locația femeii și să trimită poliția.

Dacă până acum cei doi inculpați au păstrat tăcerea asupra acuzațiilor, în cea de-a patra zi a procesului și-au disputat o mare parte din cea de-a patra zi a procesului cu versiunile lor asupra evenimentelor crimei, iar acestea au fost în esență congruente.

Doi români, acuzați că ar fi sechestrat și violat o tânără timp de mai multe zile, achitați

 

 

Bărbatul în vârstă de 42 de ani fusese contactat de femeie pentru că aceasta își căuta un loc de muncă și cei doi se cunoșteau dinainte. Împreună cu celălalt conațional au luat-o de undeva din nordul Germaniei și au dus-o la Büren, unde a stat inițial cu șoferul de 44 de ani. Femeia, evident dependentă de alcool, a făcut mizerie în apartamentul său când era beată, iar bărbatul de 42 de ani a dus-o în apartamentul vecinului său. În aceeași seară, în cursul unei beții prelungite, au întreținut relații sexuale consimțite.

Ambii bărbați au relatat că femeia de 29 de ani le-a dat succesiv speranța unei relații, dar că avansurile sexuale au avut loc efectiv doar în cele două zile menționate în rechizitoriu ca fiind momentul comiterii infracțiunii.

Bărbatul de 42 de ani a recunoscut că a bătut-o pe româncă. Aceasta a fugit brusc pe casa scării în toiul nopții, a bătut la ușa bărbatului de 44 de ani și a cerut ajutor pentru că ar fi fost violată, înainte de a exista vreo relație intimă între ei. A pălmuit-o de două ori pentru a o face să tacă. A doua zi, de furie, a distrus telefonul mobil al femeii.

Când poliția a răspuns la apelul de urgență în acea sâmbătă, cei doi bărbați au fost arestați, iar femeia de 29 de ani a fost transportată la spital. Rezultatele retrocalculate ale probelor de sânge au arătat că femeia avea aproape 3 la mie de alcool când a sunat la poliție, bărbatul de 42 de ani aproximativ 2 la mie, iar cel de 44 de ani 0,8.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel