Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Români, „jaful secolului” în Londra. „Film de Hollywood: Gâşte grase şi găini proaste”. Procuror: „Mi-ar plăcea să fiu jucat de Neeson”
WhatsApp
Spargerea conacului Tamerei Ecclestone - fiica magnatului Bernie Eccleston, fost manager al Formulei 1 – şi furtul unor bunuri în valoare de 25 de milioane de lire sterline, va devenit, cel mai probabil, subiectul unui film de Hollywood, spune unul dintre procurorii implicaţi în caz.
Sursa foto: captură bbc.com

Patru români sunt judecaţi în ceea ce presa britanică a numit „jaful secolului” în Londra, în urma căruia, în luna decembrie a anului trecut, au fost furate ceasuri, bijuterii şi alte bunuri, în valoare de 26 de milioane de lire sterline, aparţinând fostului fotbalist Frank Lampard, moştenitoarei Tamara Ecclestone şi familiei magnatului Vichai Srivaddhanaprabha.

Procurorul Tim Cray, a declarat, marţi, în faţa instanţei, că echipa de spărgători avea nevoie de sprijin pentru a duce la capăt aceste raiduri. Suspectaţi că făceau parte din „echipa de sprijin” sunt patru români: Maria Meşter (47 de ani), care a susţinut că lucra ca prostituată, Emil Bogdan Savastru, barman în vârstă de 30 de ani, agentul de pază Sorin Marcovici, în vârstă de 53 de ani, şi Alexandru Stan, angajat la un hotel, în vârstă de 49 de ani. 

 

„Evenimentele vor fi transformate într-un film”

 

În pledoaria de încheiere, procurorul Cray a declarat că dosarul a primit „multă atenţie mass-media” şi că va fi probabil transformat într-un film. El a sugerat că s-ar putea numi „Gâşte grase şi găini proaste” (Maria Meşter a declarat în faţa juraţilor că ea este doar „o găină proastă” şi nu a avut nicio legătură cu spargerile). 

El le-a spus juraţilor: „Nu cred că este exagerat că credem că într-o zi evenimentele pe care le-am aflat cu toţii în cadrul procesului vor fi transformate într-un film. Toate poveştile bune sunt.”

„Mi-aş dori destul să fiu interpretat de Liam Neeson, „ Te voi găsi şi te voi condamna ”, a spus el, potrivit Adevărul, referindu-se la faimoasa replică a celebrului actor din filmul „Taken“. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel