Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Părinții lui Mario Gino Iorgulescu spun că au contactat FAMILIA victimei: "Îi vom SPRIJINI"
WhatsApp
Familia Iorgulescu a transmis, marți, că a luat legătura cu rudele tânărului care a murit în urma accidentului produs de Mario. Gino și Gabriela Iorgulescu promit că vor face tot ce se poate pentru creșterea și educația celor doi copii rămași fără tată.

Gabriela și Gino Iorgulescu, părinții lui Mario, tânărul care a provocat accidentul de duminică dimineața, în timp ce se afla la volanul unui bolid de lux, au transmis, marți, un comunicat de presă, în care arată că au luat legătura cu familia tânărului care a murit în accident și au promis ajutor.

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun”, au transmis șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, GIno Iorgulescu, și soția sa, Gabriela.

Dani, bărbatul care conducea mașina lovită frontal de bolidul de lux al fiului șefului Ligii Profesioniste de Fotbal avea 24 de ani și era tatăl unei fetițe de 7 ani și a unui băiețel de 4 luni.

Polițiștii Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în cazul accidentului provocat duminică de Mario Iorgulescu, la ieșirea din București, în urma căruia a murit șoferul lovit de fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

În plus, lui Mario Iorgulescu i-a fost reținut permisul de conducere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel