Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
UPDATE. Panică pentru zeci de români într-un avion: Piloții au declarat „Mayday”. Ce spune Poliția
WhatsApp
Un avion cu români care venea de la Copenhaga a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni după ce piloții au declarat Mayday.
Foto ILUSTRATIV

Potrivit primelor informații, semnalul de urgență a fost tras după ce doi pasageri, care erau într-un conflict, ar fi scos o armă albă. 

Piloții au cerut aterizarea de urgență și intervenția poliției, ambulanței și a echipei anti-tero la avion după aterizare, anunță boardingpass.ro.

După aterizare, avionul a oprit pe pista 08R a aeroportului Henri Coandă, iar echipajele de urgență au urcat la bordul avionului. Pasagerii scandalagii au fost ridicați de forțele de ordine și vor fi, probabil, reținuți. Potrivit unui martor care se afla la bordul avionului, unul dintre aceștia ar fi consumat băuturi alcoolice și ulterior s-ar fi certat și luat la bătaie cu alți pasageri.

 

UPDATE, ora 23:00

„Motivul, un pasager român în vârstă de 44 ani a provocat un scandal la bordul aeronavei care venea din direcția Copenhaga-București. Bărbatul, aflându-se în stare avansată de ebrietate, a fost preluat din aeronavă la aterizare de către polțtia de frontieră, urmând a se întocmi lucrare penală pentru încălcarea prevederilor Codului aerian ( art. 119 alin 2)”, au transmis, joi seara, reprezentanții Poliției de Frontieră.

Nu au fost victime și nu au fost identificate asupra lui arme sau obiecte periculoase, precizează Poliția de Frontieră.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel