Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pablo Marí: Apărătorul italian înjunghiat riscă două luni de absență după o intervenție chirurgicală
WhatsApp
Sportivul Pablo Marí de la Arsenal a declarat că s-a simțit "norocos" că a scăpat de răni care i-au pus viața în pericol după ce a fost înjunghiat și a văzut o persoană murind în fața lui într-un supermarket din Italia.
Pablo Marí: Apărătorul italian înjunghiat riscă două luni de absență după o intervenție chirurgicală / Foto: Instagram

Spitalul Niguarda din Milano a efectuat o intervenție chirurgicală pentru a reconstrui doi mușchi răniți din spatele lui Marí. Poliția carabinierilor din Italia a declarat că un angajat al supermarketului, în vârstă de 47 de ani, a fost ucis în atacul de joi din Milano.

 

Un alt angajat a fost rănit împreună cu patru clienți, printre care și Marí

 

Tânărul de 29 de ani, împrumutat la Monza de la Arsenal, se plimba prin supermarket împreună cu soția și fiul său când a fost înjunghiat în spate, relatează Gazzetta dello Sport.

"După momentul greu pe care l-am trăit ieri, atât eu cât și familia mea dorim să vă comunicăm că din fericire suntem cu toții bine în ciuda circumstanțelor", a scris Mari pe Twitter vineri după-amiază, alături de o fotografie de pe patul său de spital.

"Vrem să mulțumim tuturor mesajelor de susținere și afecțiune pe care le primim. În plus, dorim să transmitem condoleanțe și toată puterea noastră familiei și prietenilor persoanei decedate și ne dorim din toată inima ca toate persoanele rănite să se recupereze cât mai repede posibil."

 

Operația lui Marí a decurs bine

 

Monza a declarat că operația lui Marí a decurs bine, adăugând că acesta va rămâne în spital timp de două sau trei zile înainte de a începe procesul de reabilitare.

"Acest tip de leziune musculară necesită de obicei două luni de repaus înainte de a putea relua activitățile fizice", a precizat clubul.

Publicația italiană Corriere della Sera a relatat că fostul jucător al lui Napoli Massimo Tarantino s-a aflat printre cei care l-au imobilizat și dezarmat pe atacator înainte de sosirea poliției.

"Nu sunt un erou. Nu am făcut nimic special", a declarat Tarantino, în vârstă de 51 de ani.

 

Clubul a cerut Ligii italiene de fotbal să amâne meciul de Serie A de luni

 

Directorul executiv al clubului Monza, Adriano Galliani, a declarat că clubul a cerut Ligii italiene de fotbal să amâne meciul de Serie A de luni, programat acasă cu Bologna, deoarece echipa este "într-o stare de șoc total".

"Sunt mulțumit de rezultatul operației, dar am cerut amânarea următorului meci din campionat", a declarat Galliani pentru Gazzetta.

"Aseară, jucătorii noștri plângeau. Băieții sunt în stare de șoc. Nu știm dacă cererea noastră va fi acceptată sau nu", conform BBC.

Marí s-a alăturat lui Arsenal de la echipa braziliană Flamengo în ianuarie 2020 și a jucat de 19 ori pentru tunari înainte de a se alătura lui Udinese sub formă de împrumut la începutul anului. El a fost apoi împrumutat la Monza, nou promovată, în august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel