Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ordinea de disputare a turneului de la Wimbledon: Simona Halep este prima pe Terenul Central, înainte ca Rafael Nadal să-l înfrunte pe Taylor Fritz
WhatsApp
Ordinea de disputare a turneului de la Wimbledon: Simona Halep este prima pe Terenul Central, înainte ca Rafael Nadal să-l înfrunte pe Taylor Fritz pentru un loc în semifinală... în timp ce Nick Kyrgios încearcă să-și continue parcursul la SW19 împotriva lui Cristian Garin.
Simona Halep și noile dezvăluiri în cazul acuzațiilor de dopaj - ITIA face un anunț crucial

Acțiunea de la SW19 continuă cu Simona Halep, Rafael Nadal și Nick Kyrgios în centrul atenției în ziua 10 de la Wimbledon, conform Daily Mail.    

În ziua a noua, campionul în exercițiu Novak Djokovic a avansat în semifinale după ce a revenit de la două seturi în urmă pentru a-l învinge pe Jannik Sinner într-un meci palpitant de cinci seturi pe terenul central. 

Britanicul Cameron Norrie a avut, de asemenea, nevoie de cinci seturi pentru a trece de David Goffin și a-și asigura un loc în prima semifinală de Grand Slam din istorie, unde îl va întâlni vineri pe Djokovic. 

 

Halep, ultima campioană de Grand Slam rămasă pe tabloul feminin

 

Halep, ultima campioană de Grand Slam rămasă pe tabloul feminin, va începe acțiunea pe Centre Court astăzi, când o va înfrunta pe Amanda Anisimova, cap de serie numărul 20, care a eliminat-o pe Coco Gauff în turul trei. 

În urma lui Halep pe Centre Court se va afla Nadal, care va avea o întâlnire dificilă cu Taylor Fritz, cap de serie numărul 11, pentru un loc în semifinală. Spaniolul, care a câștigat atât Australian Open, cât și French Open, pare din nou în forță la SW19. 

De asemenea, Kyrgios, care, după ce a trecut de Brandon Nakashima în cinci seturi data trecută, joacă împotriva lui Cristian Garin, care nu este cap de serie. Între timp, britanicul Joe Salisbury și partenerul său, Rajeev Ram, se află în acțiune la dublu pe terenul 2. 

Sportsmail vă prezintă mai jos ordinea de joc a zilei - și cum să urmăriți acțiunea - mai jos.   

 

Cum să urmăriți acțiunea

 

Ca de obicei, BBC este cel care va transmite acțiunea de la Wimbledon, telespectatorii putând urmări pe BBC One, BBC Two și BBC Red Button.

Acțiunea de pe fiecare teren va putea fi urmărită, telespectatorii putând urmări transmisia prin intermediul BBC iPlayer și atât pe site-ul și aplicația BBC Sport.

În plus, BBC Two va oferi zilnic cele mai importante momente în cadrul emisiunii "Today at Wimbledon". Sportsmail va acoperi Ziua 10 în întregime, astfel încât să puteți urmări alături de noi.

 

Ordinea de joc pentru miercuri, 6 iulie

 

Terenul central (de la ora 13.30)

Simona Halep (16) vs Amanda Anisimova (20)
Taylor Fritz (11) vs Rafael Nadal (2)

Terenul 1 (de la ora 13.00)

Ajla Tomljanovic vs Elena Rybakina (17)
Cristian Garin vs Nick Kyrgios

Terenul 2

Rajeev Ram & Joe Salisbury (1) vs Nicolas Mahut & Edouard Roger-Vasselin (12)
Danielle Collins & Desirae Krawczyk vs Alicja Rosolska & Erin Routliffe (11)
Mate Pavic & Sania Mirza (6) vs Neal Skupski & Desirae Krawczyk (2)

Terenul 3

Matthew Ebden & Max Purcell (14) vs John Peers & Filip Polasek (7)
Elise Mertens & Shuai Zhang (2) vs Alexa Guarachi & Andreja Klepac (7)
Matthew Ebden & Samantha Stosur vs Jack Sock & Coco Gauff

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel