Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Orban, anunț privind schimbările de la 1 iulie: „Miercuri le voi da un semnal...“
WhatsApp
Ludvic Orban s-a reunit cu reprezentanți ai mediului de afaceri, luni, 29 iunie, înainte de adoptarea noilor măsuri de relaxare de la 1 iulie.

„Miercuri voi convoca toți miniștrii și toate instituțiile statului care au atribuții de control, de la MAI, prin Poliție și Jandarmerie, până la Ministerul Sănătății și DSP-urile, ANPC, ANSVSA, și vom face o analiză a planului de măsuri pentru a asigura respectarea regulilor”, a anunțat Orban.

„În ceea ce privește autoritățile și instituțiile statului române, miercuri le voi da un semnal de mobilizare la maxim, fiindcă este o mobilizare în interesul cetățeanului, fără alt scop decât de a apăra sănătatea și viața oamenilor“,a explicat premierul.

„Orice măsură de relaxare va fi dezbătută în structurile de specialişti, după care vom discuta în CNSU şi în Guvern. Dacă vom lua noi măsuri de relaxare le vom anunţa public. Vă spun că evoluţia în ultimele zece zile e una care ne face să fim foarte precauţi în măsurile ulterioare de relaxare. În calitate de premier prefer să vă prezint deciziile luate.

Ştiţi foarte bine că planul de relaxare pe care l-am pus la punct cu specialiştii este un plan de relaxare în etape, din 15 în 15 zile, şi că este necesară o evaluare înainte de a adopta alte măsuri asupra modului în care s-au desfăşurat lucrurile. Din cauza asta măsurile le-am anunţat cu o zi, două înainte de intrarea în vigoare a măsurilor.

Încă suntem sub plafonul de risc. Însă suntem în gardă“, a adăugat Orban

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel