Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Topul orașelor italiene unde electricitatea și gazul costă cel mai mult
WhatsApp
În aceste luni în care costurile au crescut în toate sectoarele, vă prezentăm orașele italiene unde electricitatea și gazul costă cel mai mult. Portalul SOStariffe.it a întocmit un clasament al celor mai scumpe orașe din punct de vedere al facturilor de energie electrică și gaz.
Topul orașelor italiene unde electricitatea și gazul costă cel mai mult. Sursa - pixabay.com

Toate familiile sunt îngrijorate de facturi și de toate costurile implicate de întreținerea unei locuințe și de bunăstarea membrilor lor. Cu toate acestea, în ultimele luni situația pare să fi devenit mai critică, cu o creștere a costurilor în toate sectoarele.

Facturile sperie din ce in ce mai mult. Dar care sunt orașele italiene unde electricitatea și gazul costă cel mai mult? V-ați putea aștepta să regăsiți pe listă Roma, Milano și alte orașe mari ale Italiei, dar nu este cazul.

Există un clasament în care aceste orașe mari, în realitate, nici măcar nu apar în primele zece poziții. 

Portalul SOStariffe.it a efectuat cercetări și a întocmit un clasament foarte interesant al celor mai scumpe orașe din punct de vedere al facturilor de energie electrică și gaz:

Oristano, Sardinia -  2.995 euro;

Benevento, Campania - 2.974 euro;

Sondrio, Lombardia - 2.941 euro;

Avellino, Campania - 2.940 euro;

Belluno, Veneto - 2.836 euro;

Mantua, Lombardia - 2.832 euro;

Lecce, Puglia -  2.794 euro;

Crotone, Calabria - 2.764 euro;

Vicenza, Veneto - 2.750;

Caltanissetta, Sicilia - 2.747 euro.

Portalul a calculat costul dacă aceste orașe ar trece la piața liberă. De exemplu, Belluno și Crotone ar putea economisi între 300 și 400 de euro anual. Toate celelalte orașe din clasament ar putea economisi de la 400 la 500 de euro, cu excepția Sondrio, unde ar fi o economie anuală de 616 euro.

În orice caz, toate familiile italiene sunt conștiente de costurile mari ale facturilor și fac tot posibilul să economisească bani din acest punct de vedere, evident, fără a renunța la căldură și cu tot confortul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel