Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Orădenii care au scandat împotriva PSD, amenzi de 10 000 lei de la Jandarmerie
WhatsApp
Orădenii care i-au așteptat pe PSD-iști în urmă cu câteva săptămâni și au scandat împotriva lor au primit de la Jandarmerie amenzi care însumează 10 000 lei

"Luna trecută, înainte să descindă în Oradea alaiul de parlamentari pesedişti care îşi fac imagine pe bani publici, ai noștri adică, pe la dezveliri de busturi, sfinţiri de biserici şi alte băi de mulţime, am scris chiar aici că orădenii nu-i vor lăsa nesancţionaţi pe cei de la Putere.

Prezenţi la aterizarea avionului de la București şi apoi la dezvelirea unei statui la Sânmartin, membrii Asociației Oradea Civica 2017 au scandat împotriva PSD, exact când politicienii pozau mai tare în faţa presei. Alături de ei au venit şi simpli trecători, care au scandat sau nu.
N-a mai contat detaliul acesta, când Jandarmeria a primit ordin să amendeze tot ce e anti PSD. Rezultatul, o amendă uriaşă, un total de 10.000 lei pentru orgoliul rănit al celor care s-au trezit faţă în faţă cu România și cu părerea ei despre PSD.

Azi am interpelat-o pe Carmen Dan în legătură cu amenzile acestea şi am întrebat-o dacă mai crede în libertatea de exprimare în România. Facem pariu că îmi trimite un text de lege şi o jumătate de răspuns?" este mesajul lui Silviu Dehelean, deputat USR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel