Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Opt membri ai unei familii au decedat, după ce s-au infectat cu noul coronavirus
WhatsApp
Opt membri ai aceleiași familii și-au pierdut viața după ce s-au infectat cu COVID-19, deși erau foarte precauți și atenți la regulile de sănătate. În plus, afacerea familiei din Statele Unite, care era prosperă până la începutul pandemiei, a dat faliment, iar cei rămași în viața se descurcă cu greu.
familie_distrusa_covid

În ultima perioadă, Statele Unite raportează aproximativ 60 de mii de infectări cu noul coronavirus pe zi. De la începutul pandemiei, au fost înregistrate peste 8 milioane de cazuri și aproape 222 de mii de decese, transmite CNN.

Ricardo Aguirre și-a pierdut tatăl și alți 7 membri ai familiei, care au murit după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Pandemia i-a distrus afacerea și i-a îmbolnăvit și pe el, pe soția sa însărcinată și pe doi dintre copiii săi. „Mă simt atât de neputincios. Sunt furios că nu am putut să mă întorc acolo unde eram. Mi-am pierdut tatăl. Este foarte greu”, a mărturisit Ricardo Aguirre.

Bărbatul nu știe cum s-au îmbolnăvit de COVID-19. Au purtat măști și au folosit în mod constant dezinfectant. Primul caz a apărut în familie în luna mai. Tatăl lui a luptat cu noul coronavirus câteva luni. „Tatăl meu a murit pe 11 septembrie în brațele mele, la 03:30 dimineața. A fost foarte greu, pentru că noi făceam totul împreună. 42 de ani am fost alături de el”, a povestit Ricardo.

 

Facturile medicale se apropie deja de un milion de dolari

 

Mama lui Ricardo Aguirre, care s-a vindecat de COVID-19, încă se luptă cu urmele lăsate de boală asupra organismului și are nevoie de tratamente medicale. Facturile medicale se apropie deja de un milion de dolari. Cu afacerea ruinată de pandemie, acum bărbatul se roagă doar să fie sănătoși și puternici, mai ales că urmează să vină pe lume cel de-al patrulea copil, prima fetiță din familie. „Am simțit că suntem gata financiar și emoțional să avem grijă de încă o ființă umană. Acum, cu tot ce se întâmplă, tot ce îi cer lui Dumnezeu e putere să mă descurc încă o zi”, spune supraviețuitorul COVID.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel