Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olanda. Muncitorul român despre care nu se mai știa nimic de vineri, când și-a abandonat sculele și a dispărut, a fost găsit
WhatsApp
Trupul românului dispărut de vinerea trecută a fost găsit luni seară. Bărbatul a fost văzut ultima dată lângă șantierul naval De Toekomst, pe Dwarsweg, în Waspik, Olanda.

Bărbatul dispărut a fost găsit mort după mai multe zile. Trupul românului dispărut de vinerea trecută a fost găsit luni seară. Bărbatul a fost văzut ultima dată lângă șantierul naval De Toekomst, pe Dwarsweg, în Waspik. Trupul neînsuflețit al românului a fost găsit în apropierea șantierului naval. Poliția investighează cauza decesului.

Olanda. Muncitorul român despre care nu se mai știa nimic de vineri, când și-a abandonat sculele și a dispărut, a fost găsitMai multe încercări de căutare, inclusiv o barcă cu sonar, nu au dat niciun rezultat. Bărbatul a dispărut în timp ce lucra pe o navă. Uneltele sale erau încă acolo, potrivit omroepbrabant.nl.

Vezi și: „Nu a supraviețuit din cauza frigului și a curentului”. Muncitor român, căutat de trei zile, în Olanda. Colegii i-au găsit uneltele abandonate

Bărbatul a dispărut când făcea întreținere pe o navă la șantierul naval De Toekomst de pe Dwarsweg. După câteva ore de căutări pe apă și în jurul bărcii, polițiștii au decis, ieri, să anuleze acțiunea. Totuși, un purtător de cuvânt al Poliției din Olanda spune că este „în conformitate cu așteptările” că românul a căzut în apă și „nu a supraviețuit din cauza frigului și a curentului”. Prin urmare, specialiștii și detectivii de poliție au mers duminică cu o barcă cu sonar pe Oude Maasje pentru a căuta trupul neînsuflețit al bărbatului. Cu toate acestea, nu s-a găsit nimic în râu.

„Nu a supraviețuit din cauza frigului și a curentului”

 

Vineri, muncitorul român era deja căutat de dimineață într-un canal alăturat. Deoarece curentul îi putea duce trupul neînsuflețit, zona de căutare a fost extinsă duminică până la râu. De atunci, Poliția a contactat familia bărbatului dispărut. Acea conversație a arătat că românul nu a mai dat niciun semn familiei sale.

Românul a lucrat la nava interioară JSHT195, care a sosit la Rotterdam din Shanghai în noiembrie cu alte zece nave. Această navă a sosit în Waspik pentru întreținere mai târziu. La șantierul naval se construiesc bărci sportive și de agrement, dar și navele sunt reparate și întreținute. Muncitorul român era ocupat cu aceasta din urmă muncă când a dispărut, vineri dimineață.

Căutarea a fost declanșată după ce au fost găsite unelte abandonate pe ambarcațiunea pe care era românul. După ore întregi de căutări de către scafandrii de la pompieri, polițiștii au ajuns la concluzia că muncitorul român nu ar fi putut supraviețui unei căderi în apă. Apoi a fost efectuată o operațiune de salvare și agenții i-au căutat trupul neînsuflețit dintr-o barcă cu sonar.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DefenseRomania.ro
07 feb 2023, 15:11
Astrosens.ro
06 feb 2023, 16:21
DCBusiness.ro
08 feb 2023, 13:13
DCBusiness.ro
08 feb 2023, 13:13
Spectacola.ro
08 feb 2023, 14:04
DCMedical.ro
08 feb 2023, 10:12
DCMedical.ro
08 feb 2023, 10:12
Spectacola.ro
08 feb 2023, 14:04
DCNews.ro
08 feb 2023, 12:23
RadioDCNews.ro
08 feb 2023, 10:59
Astrosens.ro
06 feb 2023, 16:21
DefenseRomania.ro
07 feb 2023, 15:11
RadioDCNews.ro
08 feb 2023, 10:59
DCNews.ro
08 feb 2023, 12:23