Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olanda. Atac furibund al unui bărbat: Doi morți, după ce a început să tragă cu arbaleta de la balcon
WhatsApp
Doi morți în Olanda, după ce un bărbat a tras cu arbaleta de la balcon în Almelo, un oraș din nordul țării.

Două persoane au fost ucise și alte două au fost rănite într-un atac violent în Almelo, Olanda, potrivit poliției. Un bărbat ar fi tras cu o arbaletă și a fost arestat, a anunțat vineri poliția pe Twitter. El este unul dintre cei doi răniți. Ce s-a întâmplat cu exactitate în orașul din estul țării, în apropiere de granița cu Germania, este încă în mare parte neclar. Investigațiile continuă.

Vineri dimineață, poliția a primit inițial o sesizare privind o înjunghiere. Ofițerii au răspuns la fața locului. Potrivit rapoartelor poliției, doi morți și o persoană rănită au fost găsiți într-o clădire rezidențială. Martorii au relatat că un bărbat stătea pe balconul clădirii, cu pieptul gol și purtând o arbaletă.

Imaginile video îl arată pe bărbatul cu arma. Apoi se aude o împușcătură. La scurt timp după aceea, bărbatul pare să tragă o săgeată. Reporterii au relatat că s-a tras cel puțin o săgeată.

Bărbatul cu arbaleta a fost în cele din urmă arestat de poliție. Este posibil ca acesta să fi fost rănit în timpul arestării. Poliția a declarat că ofițerii au tras.

Cartierul fusese izolat. Poliția le-a cerut locuitorilor să rămână în casele lor. Liberul complet a fost dat abia câteva ore mai târziu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel