Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român, mort în cabina unui TIR. Doi copii au rămas fără tată: „Ai plecat în ultima cursă mult prea devreme, Cristi” (VIDEO)
WhatsApp
Șofer de TIR, Cristian Onija transporta niște pătuțuri de copii atunci când s-a petrecut nenorocirea. Bărbatul se îndrepta dinspre Târgu Lăpuș spre Dej, atunci când a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-o curbă la dreapta, în afara carosabilului.

Un accident teribil a adus suferință fără margini într-o familie din Maramureș, după ce un bărbat a murit neașteptat duminică noapte. Cristian Onija se deplasa între localitățile Coroieni și Drăghia atunci când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contransens.

La fața locului a intervenit imediat un echipaj de descarcerare de la Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș și un echipaj SAJ, dar din păcate bărbatul a murit pe loc, fiind strivit sub camionul răsturnat. Medicii au fost nevoiți să declare decesul bărbatului, el prezentând leziuni incompatibile cu viața.

 

@karlakarla650

Ai plecat în ultima cursă mult prea devreme Cristi Onija. nu tevoi uita niciodată ! Cristi vei ramane in inima mea mereu Dumnezeu să te ierte! cristi

♬ sunet original - karla szoher

Din primele cercetării, polițiștii au descoperit că șoferul conducea cu viteză și nu purta centura de siguranță, factori care au contribuit la producerea nenorocirii, informează România TV.

„Ai plecat în ultima cursă mult prea devreme Cristi vei ramane veșnic in inima mea si tuturor din familie! Nu te voi uita niciodată Dumnezeu să te ierte!”

 

@karlakarla650

Ai plecat în ultima cursă mult prea devreme Cristi vei ramane veșnic in inima mea si tuturo de familienu te voi uita niciodată Dumnezeu să te ierte

♬ sunet original - karla szoher

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel