Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Lovin, protestatara cu sparanghel, amendată. I-a strigat cuvinte obscene lui Iohannis
WhatsApp
Oana Lovin, cunoscută drept protestatara cu sparanghel, a fost amendată de jandarmi după ce i-a strigat cuvinte obscene, cu o portavoce, şefului statului venit la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Incidentul a avut loc marţi, 15 septembrie 2020.  
oana_lovin_amenda

"M... Klaus Werner Iohannis!", a strigat Oana Lovin prin portavoce la sosirea şefului statului.  Imediat aceasta a fost înconjurată de jandarmi care nu au m-ai lăsat-o sa folosească portavocea şi au escortat-o la maşini unde a fost legitimată.

"În data de 15.09.2020, Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei a asigurat măsurile de ordine publică cu ocazia dării în folosinţă a liniei de metrou M5 Eroilor-Drumul Taberei. În jurul orei 12.00, în zona staţiei de metrou Eroilor, o persoană de sex feminin a adresat cuvinte jignitoare/vulgare la adresa unui demnitar al statului român în momentul sosirii acestuia la eveniment.

Persoana a fost legitimată de membrii patrulei de jandarmi fiind sancţionată contravenţional conform Legii 61/1991, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau sa provoace indignarea cetăţenilor ori sa lezeze demnitatea şi onoarea acestora", a transmis Brigada Speciala de Intervenţie a Jandarmeriei, într-un comunicat.

Valoarea amenzii pe care trebuie să o plătească Oana Lovin este de 400 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel