Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O tânără şi un băiețel de patru ani, răniţi într-un accident rutier în Giurgiu. Coliziune între două mașini
WhatsApp
O femeie, în vârstă de 25 de ani, şi un băieţel de patru ani au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier, care a avut loc, luni, în zona localităţii Mârşa din judeţul Giurgiu, pe DJ 601.
Copil rănit cu un cuțit de un coleg, la o școală din Bascov, județul Argeș

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SAJ. 

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această după-amiază, pe DJ 601, în zona localităţii Mârşa, în urma producerii unui accident rutier. Echipajele de salvatori au constatat că în accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului două persoane, care se aflau ca pasageri într-una dintre maşini, respectiv o femeie în vârstă de 24 de ani şi un băieţel, de patru ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia a fost  transportată la spital", precizează o informarea transmisă de reprezentanţii ISU Giurgiu.

Pompierii au asigurat măsurile PSI şi au acţionat pentru sablarea părţii carosabile. Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Un alt accident îngrozitor a avut loc pe 23 aprilie, pe varianta ocolitoare a municipiului Vaslui, unde o tânără de 24 de ani a fost grav rănită, după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un TIR staţionat.

 

Șoferiță româncă, grav rănită, după ce a intrat cu maşina într-un TIR staţionat

 

O tânără de 24 de ani a fost grav rănită, sâmbătă dimineaţa, după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un TIR staţionat pe varianta ocolitoare a municipiului Vaslui, al cărui şofer oprise pentru a se odihni, transmite Agerpres.

La faţa locului au intervenit trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD tip C1 de Terapie Intensivă Mobilă.

"În accident au fost implicate un autoturism şi un autotren. La sosirea echipajelor de intervenţie, a fost găsit un autoturism SUV care intrase cu viteză în autotrenul aflat în staţionare. La volanul autoturismului a fost găsită în stare de inconştienţă o femeie în vârstă de 24 ani", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Victima era încarcerată şi prezenta multiple leziuni. Victima a fost descarcerată, concomitent primind şi îngrijiri medicale. După descarcerare, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel