Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O tânără ROMÂNCĂ din Italia a primit o VESTE ORIBILĂ. Mama ei i-a UCIS FRATELE de doar 17 ani și apoi a încercat să se SINUCIDĂ
WhatsApp
Tragedie în localitatea Săveni, din județul Botoșani. O mamă și-a ucis fiul de 17 ani, iar apoi a încercat să-și pună capăt zilelor.
Foto: ILUSTRATIV

Adolescentul a ajuns în stare gravă la spital și a murit după câteva minute, medicii nemaiputând să facă nimic pentru a-i salva viața.

Tragedia s-a întâmplat, duminică seara, pe fondul unui conflict între cei doi. La un moment dat, lucrurile au degenerat, femeia a luat un cuțit și s-a năpustit asupra copilului. I-a aplicat mai multe lovituri de cuțit. 

După ce l-a tăiat pe fiul ei, femeia în vârstă de 42 de ani şi-a înfipt cuţitul în abdomen. A ajuns şi ea la spital, unde a povestit de ce a decis să îi ia viaţa copilului ei.

Dis de dimineaţă, femeia s-a certat cu soţul ei, care a ameninţat-o că pleacă şi ia şi băiatul cu el. Cei doi mai au o fată de 19 ani, care e plecată în Italia. În timpul scandalului, femeia a luat o oală cu apă fierbinte de pe aragaz şi a aruncat-o asupra bărbatului ei, care a fost ars pe braţe, relatează Observator. Atunci a apărut fiul lor, care se pregătea să plece la şcoală. Când l-a văzut, femeia i-a strigat soţul că decât să îi ia băiatul, mai bine mor amândoi. A pus mâna pe cuţit şi l-a atacat sălbatic pe copil, l-a tăiat la gât, apoi s-a înjunghiat.

Soţul femeii a ajuns şi el la spital, cu arsuri Şi el şi mama criminal sunt în afara vreunui pericol de moarte. Poliţia a deschis o anchetă şi face cercetări.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel