Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O tânără româncă de 22 de ani își caută părinții biologici: Apelul emoționant al Magdalenei Stoican
WhatsApp
Magdalena Stoican, în vârstă de doar 22 de ani, își caută disperată părinții biologici, după ce a crescut și a fost adoptată de o familie minunată. Într-un apel emoționant, Magdalena a postat pe rețelele sociale un mesaj în care își exprimă dorința de a-și cunoaște rădăcinile și de a afla mai multe despre propria sa poveste de viață.
O tânără româncă de 22 de ani își caută părinții biologici: Apelul emoționant al Magdalenei Stoican / Foto: Facebook

Născută la data de 9 februarie 2002 în Constanța, Magdalena își caută părinții biologici, care se numeau la acea vreme Viorel și Violeta Stoican. Crescând într-un centru de plasament timp de 9 luni, Magdalena a fost ulterior luată acasă de o familie iubitoare care a decis să o adopte și să îi ofere un cămin cald și plin de iubire.

 

Dorința ei de a-și cunoaște părinții biologici nu a dispărut niciodată

 

La vârsta de aproximativ 9 ani, când a fost adoptată oficial de familia sa adoptivă, aceștia au căutat-o pe mama biologică prin Maramureș pentru a semna actele de adopție și e ultima oară când au auzit de ea. Cu toate că fata își iubește enorm familia adoptivă, Magdalena își dorește acum să își cunoască într-adevăr părinții biologici și să afle mai multe despre propria sa poveste de viață.

Apelul său disperat a fost transmis pe rețelele sociale, unde a fost distribuit de sute de ori în speranța că va ajunge la cei căutați. Magdalena speră că prin intermediul forței internetului va avea șansa de a-și găsi părinții biologici și de a-și afla adevărata sa origine.

„Sunt situații de viață greu de înțeles și imposibil de judecat și totuși mi-aș dori din tot adâncul sufletului meu să înțeleg povestea destinului meu. Vă rog ajutați-mă să îmi cunosc părinții, să știu și eu totul despre mine, să știu de unde am plecat în viață.

Știu că forța internetului este uriașă și că prin această pagină există șanse mari, așa că vă rog DISTRIBUIȚI anunțul meu cât mai mult posibil, sperând că o să ajungă și la ei.

De asemenea, mi-aș dori să îmi cunosc și frații, cu siguranță poate au aflat de existența mea pe această lume și poate chiar și ei se gândesc la mine. Ar fi minunat, emoțiile chiar mă coplesesc și deja mă gândesc la acel moment când o să-i întâlnesc, oare cum va fi. Vă mulțumesc anticipat!”, scrie ea pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”.

Întreaga comunitate online se mobilizează pentru a o ajuta pe Magdalena să își îndeplinească visul de a-și cunoaște rădăcinile și de a-și găsi familia biologică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel