Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O tânără din Mureș a câștigat concursul „Români Talentați în Diaspora”: Mihaela Stupariu primește premiul de 10.000 de lire
WhatsApp
O tânără originară din județul Mureș, care obișnuiește să cânte prin bisericile românești din Londra, a câștigat aseară concursul „Români Talentați în Diaspora”. 
O tânără din Mureș a câștigat concursul „Români Talentați în Diaspora”: Mihaela Stupariu primește premiul de 10.000 de lire / Foto: Facebook

Mihaela Stupariu, în vârstă de 27 de ani, a reușit să impresioneze atât juriul, cât și publicul, cucerind premiul cel mare în valoare de 10.000 de lire sterline.

Mihaela a devenit cunoscută în comunitatea românească din Londra prin interpretările sale emoționante de pricesne, cântări religioase care aduc alinare și liniște sufletească. Originară dintr-o familie simplă, dintr-un sat din județul Mureș, tânăra mărturisește că muzica și credința au fost mereu pilonii centrali ai vieții sale.

„Cânt de când eram mică, am crescut lângă biserică, iar talentul pe care îl am este un dar de la Dumnezeu”, a declarat Mihaela în discursul său de mulțumire, imediat după ce a fost desemnată câștigătoarea concursului, conform Anunțul UK. Vocea sa, cu un timbru aparte, a emoționat nu doar pe cei prezenți în sală, ci și pe românii din Diaspora care au votat masiv pentru ea în finala competiției.

 

2. O tânără d... (460922012_937474045087505_2117994483100988677_n_86164700.jpg)

 

„Dumnezeu a avut un plan cu mine”

 

Mihaela s-a mutat în Anglia în urmă cu cinci ani, inițial având în plan să rămână doar pentru o scurtă perioadă. „Am venit cu gândul să stau aici doar vreo trei luni, însă, iată că Dumnezeu a avut un plan cu mine, cum de altfel are cu fiecare. Astăzi îi mulțumesc mai mult decât oricând pentru toate câte le-a rânduit și îngăduit în viața mea”, a spus ea cu recunoștință.

Pe parcursul celor cinci ani petrecuți în Marea Britanie, Mihaela a reușit să își mențină vie legătura cu tradițiile românești, în special cu cele religioase, și să creeze un impact semnificativ în comunitatea de români din Londra. De-a lungul timpului, ea a susținut numeroase recitaluri în bisericile din capitala britanică, oferind celor departe de casă un strop de căldură și familiaritate prin intermediul pricesnelor sale.

Succesul său la „Români Talentați în Diaspora” a venit ca o recunoaștere a muncii și a pasiunii cu care a abordat muzica de-a lungul anilor. „Cred în Dumnezeu și îndemn oamenii cu toată ființa mea să nu se lase de El, indiferent de greutăți, încercări sau bucurii”, a transmis Mihaela, evidențiind importanța credinței în viața sa.

Tânăra a dorit, de asemenea, să le mulțumească tuturor celor care au crezut în ea și au sprijinit-o în această călătorie artistică. „Mulțumesc public tuturor celor care au crezut în mine și m-au votat într-un număr foarte mare în finala concursului Români Talentați în Diaspora”, a adăugat ea cu emoție.

 

Prima ediție a acestui concurs a avut un succes răsunător

 

Finala concursului „Români Talentați în Diaspora” a avut loc la Bloomsbury Theatre din Londra, un loc prestigios ce a găzduit de-a lungul timpului numeroase evenimente culturale importante. Evenimentul a reunit 21 de talente românești stabilite în Marea Britanie, printre care Petruta Paiu, Vanessa Sige, Ștefan Georgescu, Marius Faladi, Olivia Oprea și mulți alții, care au oferit momente artistice impresionante.

Prestația Mihaelei a fost una memorabilă, ea fiind favorizată de susținerea publicului, care a votat în număr mare pentru ea. Juriul, format din personalități din lumea artistică și culturală, a apreciat atât tehnica vocală a tinerei, cât și mesajul profund al cântecelor sale, care au reușit să creeze o legătură puternică cu audiența.

Concursul „Români Talentați în Diaspora” a fost organizat de Mădălina Elena Apopei și Olivia Marin, două românce dedicate promovării valorilor și tradițiilor românești în străinătate. Prima ediție a acestui concurs a avut un succes răsunător, demonstrând că românii din Diaspora păstrează vii legăturile cu țara natală și se mândresc cu talentele lor.

La finalul serii, Mihaela a fost felicitată nu doar de organizatori și de ceilalți participanți, ci și de întreaga comunitate românească din Londra. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel