Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O tânără a uitat să tragă frâna de mână în parcarea unui showroom și a făcut praf mai multe mașini
WhatsApp
O tânără a uitat să tragă frâna de mână și a făcut praf mai multe mașini și a rănit o femeie care nu era atentă. 
Marea Britanie. Polițiștii de circulație au umplut străzile cu amenzi de parcare, deoarece șoferii fac o mare greșeală / Foto: Unsplash

Marți după-amiază, o mașină parcată a luat-o la vale în jur de 60 de metri printr-o parcare în pantă din Birkfeld, în Austria. O femeie a fost rănită și trei vehicule au fost avariate.

În jurul orei 16.30, o tânără de 24 de ani și-a lăsat mașina în parcarea unui dealer de mașini din Birkfeld și apoi a intrat în showroom-ul reprezentanței de mașini. La scurt timp după aceea, femeia a auzit o bubuitură puternică și a observat că mașina ei s-a izbit de alte trei vehicule care erau parcate în fața unei farmacii.

Tânără lovită


O tânără de 26 de ani care tocmai își punea cumpărăturile în vehiculul a rămas blocată între mașina ei și cea care a luat-o la vale. Femeia a reușit să iasă dintre mașini în cele din urmă și a mers la spital pentru o evaluare medicală suplimentară.

Potrivit propriilor declarații, tânăra de 24 de ani s-ar putea să nu-și fi asigurat corespunzător mașina în parcarea care se afla în pantă, relatează publicația Krone. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel