Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O stradă s-a prăbușit în Italia: două mașini au fost înghițite de asfalt, iar o clădire a fost evacuată
WhatsApp
O stradă din Napoli, Italia, s-a surpat miercuri dimineață și a înghițit două mașini, cu tot cu oameni care se aflau înăuntrul lor.
O stradă s-a prăbușit în Italia: două mașini au fost înghițite de asfalt, iar o clădire a fost evacuată / Foto: Captura Youtube

O dimineață liniștită în Napoli s-a transformat într-un coșmar pentru locuitorii din Via Morghen, Vomero, după ce o stradă s-a prăbușit, înghițind două mașini și provocând evacuarea unei clădiri. Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de răsăritul soarelui.

Evenimentul a avut loc în jurul orei cinci dimineața, când o imensă groapă s-a deschis în mijlocul străzii. Prima victimă a fost un șofer și partenerul său care circulau prin zonă și a căror mașină a fost înghițită de asfaltul care a cedat sub greutatea sa. Din fericire, cei doi ocupanți ai vehiculului au scăpat cu răni minore și doar cu o sperietură zdravănă.

În urma prăbușirii, un platan și o altă mașină parcată pe marginea drumului au fost, de asemenea, trase în groapă, conform Il Messaggero.

O clădire a fost evacuată

 

Pentru a preveni eventuale alte tragedii, clădirea situată pe strada problematică, unde locuiesc aproximativ 20 de familii, a fost evacuată de urgență.

Serviciile de salvare au intervenit imediat la fața locului, coordonând operațiunile cu poliția locală, pompierii, echipajele de la 118 și protecția civilă. Zona a fost izolată pentru a evita alte incidente și pentru a permite autorităților să evalueze situația și să inițieze măsurile de siguranță necesare.

Primele investigații indică faptul că prăbușirea străzii a fost cauzată de colapsul canalizării subterane și de spargerea conductei de apă. Ca urmare a incidentului, alimentarea cu apă a fost întreruptă într-o mare parte din zonă, pentru a permite intervenția echipelor de reparații.

Locuitorii sunt tot mai îngrijorați de starea străzilor și a clădirilor din Napoli, după ce au trăit mai multe incidente asemănătoare, cum ar fi prăbușirea unei părți a conductei de apă săptămâna trecută, care a dus la evacuarea unei clădiri din aceeași zonă.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel