Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă și-a filmat locuința din America oferită de programul Work and Travel: „Suntem șapte fete la o singură baie”
WhatsApp
O tânără româncă a împărtășit pe TikTok detalii despre noua sa locuință din Ocean City, SUA, unde va petrece următoarele patru luni prin programul Work and Travel. 
O româncă și-a filmat locuința din America oferită de programul Work and Travel: „Suntem șapte fete la o singură baie” / Foto: TikTok

În videoclipul de prezentare, tânăra arată intrarea casei, care se face de pe o terasă frumos amenajată. De aici, se intră direct într-un living open space cu bucătărie, unde se găsesc două canapele confortabile, un televizor mare, un fotoliu și o masă. 

„Astăzi o să vă arăt unde voi locui pentru următoarele patru luni în America, venită cu programul Work and travel. Am ales să vin în Ocean City, iar casa mea este la aproximativ 30 de secunde de ocean, ceea ce este super!”, spune entuziasmată tânăra româncă.

Deși locuința este modernă și se află la doar 30 de secunde de ocean, există și câteva probleme pe care românca le-a sesizat încă din prima zi.

„În living avem un loc de depozitare, unde sunt lucrurile cu care facem curățenie, o masă cu patru scaune, ceea ce înseamnă că vom mânca probabil pe rând pentru că suntem șapte fete. Urmează bucătăria, care nu este foarte mare, dar este spațioasă. Avem destul de multe dulapuri, o priveliște superbă spre parcare pentru când o să spălăm vasele. Noi suntem șapte fete, trei din Armenia, două fete din Croația și încă două din România, una fiind din Cluj.”, mai spune fata.

 

2. O româncă ... (wt2_18582500.png)

 

„Important este să păstrăm ordinea și curățenia”

 

Turul continuă cu baia, pe care tânăra o descrie ca fiind „nu foarte mare”, ceea ce ar putea reprezenta o problemă în viitor, dat fiind că sunt șapte fete.

„Continuăm turul casei cu baia, care nu este nici ea foarte mare, dar este destul de ok. Important este să păstrăm ordinea și curățenia și cred că va fi ușor pentru că am avut noroc și par foarte drăguțe fetele cu care stau.”, spune cu încredere românca,

Dormitoarele sunt echipate cu patru paturi supraetajate, unde se vor odihni fetele. Fiecare are la dispoziție un spațiu de depozitare tip garderobă, o comodă cu oglindă și patru sertare, iar pentru lucrurile mai voluminoase, există un spațiu suplimentar pentru trollere și perne.

„Urmează primul dormitor, care are patru paturi supraetajate, unde vom sta noi, fetele din România cu cele din Croația. Avem și un spațiu de depozitare tip garderobă, o comodă cu oglindă și patru sertare, fiecare are câte unul. Mai avem un spațiu de depozitare pentru lucrurile care ocupă mai mult spațiu în care punem trollerele și câteva perne în plus pentru că am avut foarte multe perne date de la cazare. În al doilea dormitor nu am putut filma pentru că dormea o colegă și nu am vrut să o deranjez.”, mai adaugă tânăra.

Punctul culminant al prezentării este terasa, de unde se poate admira o priveliște minunată. „Avem o vedere foarte frumoasă și suntem chiar la strada principală. Seara este cam multă gălăgie, dar priveliștea compensează pe deplin”, povestește tânăra româncă.

 

3. O româncă ... (wt3_71307100.png)

4. O româncă ... (wt_63083900.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel