Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă de 19 ani a făcut legea într-un sport dominat de bărbați. „Baby Face Killer” este nick-name-ul cu care s-a ales Natalia Iocsak
WhatsApp
Natalia Iocsak, în vârstă de 19 ani, este sportiva din România care anul acesta a făcut legea pe continent în cel mai tare campionat din Motorsport, dominat de bărbați.
O româncă de 19 ani a făcut legea într-un sport dominat de bărbați. „Baby Face Killer” este nick-name-ul cu care s-a ales Natalia Iocsak

„Baby Face Killer” este nick-name-ul cu care s-a ales Natalia după ce a participat la Campionatul European de Drift. În ultima etapă din Grecia, Iocsak a câștigat ambele titluri europene, atât la băieți cât și la fete, informează DigiSport.ro. „Sunt prima fată din istorie care a reușit să câștige locul întâi la Clasa Pro2”, a spus Natalia Iocsak, campioană europeană la Drift, la clasele Queen și Pro2.

Sportiva cu față de copil și cu zâmbetul pe buze tot timpul a intrat în lumea Motorsportului la doar nouă ani! Tatăl și fratele au fost cei de la care a deprins această pasiune. „Am început cu Rally, după care am participat în România la Slalom Paralel, Time Attack și în Campionatul European de Rally Cross”, a mai spus Natalia Iocsak.

 

I-a murit fratele în accident de mașină

 

Dacă pe plan sportiv, 2022 a fost un an extraordinar pentru Natalia, în plan personal, tânăra și familia ei au suferit o tragedie! În urmă cu 8 luni, Natalia și-a pierdut fratele, în vârstă de 22 de ani, într-un accident de mașină.

„Este foarte crunt și pe cât sunt de pozitivă și cu zâmbetul pe față în interior este groaznic, dureros, sfâșietor. El mi-a dat putere, e cu mine tot timpul. Îmi este foarte dor de el și de zâmbetul lui”, a mai spus Natalia Iocsak.

Iocsak a dezvăluit că a avut și un moment de cumpănă din punct de vedere profesional. Deși era pasionată de Motorsport, Natalia s-a simțit atrasă și de handbal.

„Când am renunțat am avut o oportunitate de a alege să merg la o echipă din Ungaria și tata mi-a spus că trebuie să mă decid, era destul de greu și obositor. Aveam școală, handbal, antrenamente, plus cursele de Rally. Sunt momente în care nu pot să dorm în casă și dorm în curte în caravană”, a mai spus Natalia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel