Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă de 15 ani, drogată, sechestrată și violată de alte patru fete: Agresoarele au fost arestate
WhatsApp
O elevă de 15 ani a fost drogată cu „drogul violului”, sechestrată și violată de niște fete. Fata, elevă în clasa a IX-a, a trăit un adevărat coșmar. A fost dusă într-un apartament, legată și supusă unor abuzuri sexuale de neimaginat.
Tragedie pentru o minoră din Italia: „Am fost invitată la o petrecere falsă, unde mă așteptau de fapt patru băieți..”

Tragedia a avut loc la sfârșitul lunii aprilie, în Râmnicu Vâlcea, informează antena3.ro. Agresoarele au fost reținute, una dintre ele este minoră. Cele patru tinere arestate au contestat arestul preventiv. Magistrații au respins, însă, solicitarea lor, așa că rămân după gratii. Anchetatorii sunt șocați de cele întâmplate.

Fata, în vârstă de 15 ani, a mers la o petrecere într-un club, unde ar fi fost drogată cu o combinație de narcotice. De acolo a ajuns într-un apartament, unde a fost sechestrată și abuzată sexual. Polițiștii spun că ea nu a reacționat, pentru că nu mai avea capacitatea să o facă. Abia în momentul în care și-a revenit a mers acasă și le-a spus părinților ceea ce s-a întâmplat.

În stare de șoc, oamenii au cerut ajutorul polițiștilor. Cercetările sunt acum unele complicate, pentru că vor să afle și sursa drogurilor.

Familia fetei a fost nevoită să se mute din oraș din cauza celor întâmplate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel