Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă adoptată în Spania vrea să o cunoască pe cea care i-a dat viață: „Nu judec decizia ei, vreau doar să văd cum arată ea“
WhatsApp
O tânără din Spania adresează o rugăminte emoționantă comunității online pentru a găsi răspunsuri cu privire la familia sa biologică din România. Ana Maria s-a născut la București, pe 3 ianuarie 1995, având la naștere numele Ana Maria Mușat. Tânăra vrea doar să își știe rădăcinile ei românești.
Foto: facebook.com/theneverforgottenromanianchildren

Într-un gest de curaj și dorință de a-și cunoaște originile, Ana Maria dezvăluie că mama sa biologică se numea Mirela Mușat și locuia pe strada Topologului în sectorul 5 al Bucureștiului. Respectând decizia mamei biologice, Ana Maria nu își propune să judece, ci dorește să afle motivele care au stat la baza adopției și, mai presus de toate, să descopere dacă mai are frați sau surori. În plus, Ana Maria își dorește să aibă ocazia să vadă cum arată mama sa biologică în realitate.

În căutarea răspunsurilor, Ana Maria a demarat deja procedurile oficiale, adresându-se autorităților spaniole și române. Guvernul spaniol i-a confirmat că Mirela Mușat locuiește în continuare în București, însă adresa actuală nu corespunde celei din actele oficiale.

Cu speranța de a accelera procesul, Ana Maria își îndreaptă apelul către comunitatea online, rugându-i pe cei care dețin informații să ofere orice detaliu util. Autoritățile române de adopții au fost contactate, dar Ana Maria alege să se bazeze și pe sprijinul solidarității online pentru a-și îndeplini dorința de a-și reuni familia.

O româncă adoptată în Spania vrea să o cunoască pe cea care i-a dat viață

 

Ana Maria Mușat transmite către toți cei care pot oferi informații să o contacteze prin mesaje private. Fiecare detaliu contează și poate reprezenta un pas crucial în această călătorie emoționantă de regăsire familială.

Într-un spirit de solidaritate, Ana Maria își exprimă recunoștința față de oricine poate contribui la această căutare și mulțumește anticipat pentru sprijinul oferit. 

Iată mesajul Anei Maria, așa cum a fost el postat de pagina The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României:

Vă salut din SPANIA!

Numele meu la naștere a fost ANA MARIA MUSAT. M-am nascut pe 3 ianuarie 1995 în BUCUREȘTI, sector 5. Mama mea biologica se numea MIRELA MUSAT și locuia pe strada Topologului în București. Nu judec decizia ei, vreau doar să știu dacă am frați sau surori, motivul pentru care am fost dată în adopție și să văd cum arată ea. Guvernul spaniol mi-a confirmat că Mirela locuiește în București, dar nu mai locuiește la adresa pe care o are în acte. Am trimis deja un email către autoritatea de adopții și încă aștept răspunsul lor, dar poate cineva de aici are câteva informații și s-ar rezolva mai repede să intru în contact cu familia mea biologică.

Vă rog să DISTRIBUIȚI anunțul meu și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei. Vă mulțumesc tuturor“, este mesajul tinerei cu origini românești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel