Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă adoptată în Italia la 5 ani își caută familia naturală: "Nu o judec pe mama, vreau numai să o cunosc. Mereu îmi apare în vis"
WhatsApp
O româncă adoptată de o familie din Italia la vârsta de 4 ani își caută familia din România. Adela are acum 23 de ani și face un apel pe Facebook la oricine ar avea informații care s-o conducă spre familia sa naturală. 
Elena Adela Ilieș a fost adoptată în Italia când avea 4 ani (Sursa foto: Facebook)

Elena Adela Ilies s-a născut în martie 2000 la Spitalul Județean din Râmnicu Vâlcea, fiind adoptată de o familie din Italia când avea doar 4 ani. Tânăra spune că nu știe nimic despre familia sa naturală, însă speră ca mama sa s-o recunoască după semnele particulare prezente pe corp. Adela spune că vrea doar să-și cunoască mama, căreia nu are nimic să-i reproșeze. 

Românca face un apel pe Facebook, sperând să-și găsească familia din România cu ajutorul paginii "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României"

Iată mesajul complet:

"SALUTĂRI DIN ITALIA

Fiecare zi pentru mine e o nouă speranță, speranța de a-mi găsi mama care mi-a dat viață și frații sau surorile mele dacă există.
Numele meu la naștere a fost ELENA ADELA ILIES și sunt născută la data de 20.03.2000 la Spitalul Județean de Urgență din RÂMNICU VÂLCEA.

Știu că am fost ceva timp și la orfelinat iar la numai 4 anișori am fost adoptată în Italia.

Din păcate nu am prea multe informații despre familia mea de origine, dar am ceva semne particulare așa că sper că mama să vadă anunțul meu și să își amintească de mine.

Am tot făcut căutări pentru a o găsi dar fără succes, acum sper pentru prima dată cu adevărat să o găsesc și să-i pot povesti despre cei 23 de ani din viața mea fără ea.

Nu pot să o învinuiesc vreodată, nu vreau să o judec pentru cele întâmplate, vreau numai să o cunosc, să-i vorbesc să știu că există în viața mea.

Știu că mama mea există pe acest pământ, că poate are si ea familia ei, care putea fi și a mea, mă gândesc mereu la ea și la frații mei. Mereu îmi apare în vis, deși mi-aș dori atât de mult să nu fie vis, ci realitate, dar trăiesc neîntrerupt cu speranța de a-i regăsi.

Vă rog, ajutați-mă să o găsesc DISTRIBUIȚI anunțul meu cât mai mult posibil poate ajunge și la ea, știu că în RÂMNICU VÂLCEA sunt oameni minunați ajutători.

Vă mulțumesc!"

elena-adela-ilies-romanca-adoptata-italia-postare

elena-adela-ilies-romanca-adoptata-italia-full

--------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel