Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă a rămas încarcerată, alte patru persoane au fost rănite. Coliziune între două mașini și un camion în județul Cluj
WhatsApp
Un accident rutier grav a avut loc, luni dimineață, în localitatea Florești din județul Cluj. În evenimentul rutier au fost implicate două mașini și un camion, o femeie fiind grav rănită. Două victime au ajuns la spital.  

O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 6.00, iar la fața locului au găsit un autocamion și două autoturisme avariate. În unul dintre autoturismele implicate în accident, se afla o femeie care necesita asistență medicală de urgență.

Pompierii au acționat imediat pentru extragerea femeii, în vârstă de 30 de ani, cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Aceasta a fost preluată de către un echipaj SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceasta era cooperantă, relatează monitorulcj.ro.

La fața locului, un bărbat a primit primul ajutor calificat și a fost transportat și el la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Alte trei persoane au fost consultate la fața locului, fără a fi transportate la spital. 

”Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Un alt accident grav s-a produs pe 25 noiembrie, în localitatea Fundul Moldovei, județul Suceava. Șoferița, de 33 ani, și fiica ei, de 4 ani, au ajuns la spital.

 

O mamă și fiica ei de patru ani, rănite într-un accident. Mașina lor s-a răsturnat în albia râului Moldova

 

Un accident rutier soldat cu două persoane rănite s-a produs joi, 25 noiembrie, în localitatea Fundul Moldovei, județul Suceava. Șoferița, de 33 ani, și fiica ei, de 4 ani, au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc, azi, în jurul orei 09:20. Femeia conducea un Volkswagen Golf pe DJ 175, având direcția de deplasare Fundu Moldovei – Pojorâta. Ajunsă într-o curbă uşoară la dreapta de la intrarea pe Podul „Timan”, șoferița nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum umed, motiv pentru care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.

Mașina pătruns pe sens opus de mers, lovind parapetul mână curentă a podului. În urma impactului, a cedat parapetul din fier, iar autoturismul a căzut pe cupolă în albia râului Moldova, scrie newsbucovina.ro.

În urma accidentului, conducătoarea auto, însărcinată în mai multe săptămâni, şi fiica ei în vârstă de 4 ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, au suferit leziuni uşoare. Acestea au fost transportate la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel