Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă a murit într-o biserică, după ce i s-a făcut rău în timpul slujbei
WhatsApp
O femeie, în vârstă de 86 de ani, a murit, joi dimineață, după ce i s-a făcut rău în biserică.
O româncă a murit într-o biserică, după ce i s-a făcut rău în timpul slujbei. Sursa foto: freepik.com

Femeia a mers joi dimineață la slujba de Înălțarea Domnului, la o biserică din Focșani. Aproape de ora 8:00 i s-a făcut rău, iar la fața locului a fost chemată o ambulanță.

„Astăzi la ora 7:57, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un caz de lipotimie (n.r. leșin) la biserica de pe strada Mare a Unirii, în Focșani. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 2, cu asistent, care a identificat o persoană de 86 ani, sex feminin, aflată în stop cardio-respirator”, a transmis Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, conform Monitorul de Vrancea.

Medicii de la ambulanță au încercat să o resusciteze, însă după 45 de minute au fost nevoiți să declare decesul.

„S-au început manevrele de resuscitare cardio-pulmonară avansate. La solicitare s-a deplasat și un echipaj SAJ tip B 1 cu medic. Manevrele de resuscitare s-au continuat timp de 45 minute, fără rezultat pozitiv, medicul declarând decesul pacientei. Cazul a fost preluat de echipa de medicină legală”, a mai transmis Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea.

 

Vezi și. Tragedie pentru o familie de români: Un bărbat a murit în fața soției, după ce s-a electrocutat în timp ce tăia iarba

 

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Hărău, a murit, miercuri după-amiază, după ce s-a electrocutat în timp ce tăia iarba în curtea casei sale folosindu-se de un trimmer, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Potrivit primelor cercetări, bărbatul a suferit un stop cardiorespirator, după ce s-a electrocutat, cel mai probabil de la cablul de alimentare al trimmerului, şi a căzut secerat la pământ.

Soţia a anunţat imediat incidentul la numărul de urgenţă 112 şi, până la sosirea echipajului SMURD din Simeria şi a unei ambulanţe, a încercat să-i acorde victimei primul ajutor, împreună cu un vecin.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel