Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă întoarsă din Anglia, moartă în Vama Nădlac. Șoferul microbuzului a abandonat-o și și-a văzut de drum
WhatsApp
O femeie a murit, ieri, în Vama Nădlac, după ce a fost abandonată pe șosea de șoferul unui microbuz cu care a intrat în țară, venind din Marea Britanie. După ce femeia s-a dat jos din microbuz, șoferul și ceilalți pasageri au încercat să fugă, însă au fost opriți de jandarmi și polițiști.
Sursa foto: captură Antena 3

Potrivit unor surse, tragedia s-a produs, ieri, în jurul prânzului, atunci când microbuzul, în care se aflau patru adulți, printre care și femeia în vârstă de aproximativ 70 de ani, dar și doi copii, a intrat în țară prin vama Nădlac.

La un moment dat, șoferul microbuzului le-a spus jandarmilor și polițiștilor că trebuie să treacă mai repede pentru a ajunge la corturile unde se aflau medicii pe motiv că unei femei din mașină îi era rău.

Ulterior, femeia, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a coborât pe picioarele ei din microbuz și apoi a leșinat, prăbușindu-se pe șosea.

Un medic a sărit în ajutorul ei și a încercat să o resusciteze, în timp ce șoferul microbuzului și-a continuat deplasarea. Acesta a fost oprit după aproximativ 10 kilometri de polițiștii și jandarmi porniți în urmărire, scrie specialarad.ro.

Din nefericire, medicul DSP care i-a acordat femeii primul ajutor și nici echipajul de pe elicopterul SMURD sosit la fața locului nu au putut să îi salveze viața.

Femeia era din omuna Șiria, județul Arad, precum și ceilalți pasageri din microbuz.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel