Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri
WhatsApp
O femeie în vârstă de 62 ani, din Boghicea, a fost salvată, miercuri, de pompieri dintr-o fântână adâncă de 10 metri, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.
O româncă a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri. Foto - ISU Neamt

"Cu ajutorul echipamentelor specifice, forţele de intervenţie au acţionat pentru scoaterea femeii din fântâna adâncă de 10 metri, cu diametru de 0,5 metri. Femeia în vârstă de 62 ani, conştientă, a fost preluată de echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la Centrul de Primiri Urgenţe Roman", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sergentul major Clarisa Jinga.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, femeia are probleme psihice şi ar fi încercat să se sinucidă.Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

 

O altă româncă a căzut într-o fântână în luna mai

 

În luna mai 2023, o altă româncă din comuna Boghicea, județul Neamț  a fost salvată de pompieri, după ce s-a aruncat într-o fântână adâncă de 8 metri. Potrivit localnicilor, ar fi pentru a doua oară când femeia încearcă să-și ia viața aruncându-se în fântână, prima oară fiind salvată de vecini. 

”Pompierii au fost înștiințați că în comuna Boghicea o persoană a căzut într-o fântână. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Boghicea.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au identificat o persoană ce se afla în interiorul unei fântâni cu apă, la o adâncime de aproximativ 8 m. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au scos din fântână, cu diametru de un metru, o femeie de 61 de ani.

Femeia, conștientă, cu escoriații la nivelul membrelor superioare și inferioare, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportată la CPU Roman”, a declarat, la acea vreme, cpt. Irina Popa- ISU Neamț. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel