Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă, prima victimă a violenţei domestice în Spania
WhatsApp
Femeia în vârstă de 43 de ani a murit strangulată de partenerul spaniol. Este primul caz de violenţă domestică din acest an.
Pope Francis looks on as he arrives to lead the weekly general audience in Saint Peter's Square at the Vatican March 27, 2013. Holy Week is celebrated in many Christian traditions during the week before Easter.  REUTERS/Tony Gentile (VATICAN - Tags: RELIG

 

O româncă de 43 de ani a murit după ce a fost strangulată de partenerul spaniol chiar în apartamentul în care locuiau, în zona Hortaleza din Madrid, conform purtătorului de cuvânt al Comisariatului de Poliţie din Madrid.


Incidentul a avut loc în seara de 4 ianuarie, când bărbatul de 41 de ani s-a prezentat la comisariatul din Hortaleza şi le-a spus poliţiştilor că "i-a făcut ceva rău" partenerei sale. Agenţii au mers imediat în apartamentul celor doi, din strada Mota del Cuervo, unde au găsit-o pe femeie întinsă pe pat, fără suflare. Victima prezenta răni în jurul gâtului, în urma strangulării.  


Medicii sosiţi la faţa locului au declarat decesul româncei. Bărbatul a fost reţinut pentru audieri şi va fi dus în faţa instanţei. Anchetatorii au precizat că pe numele bărbatului nu exista niciun ordin de restricţie, deşi femeia depusese o reclamaţie la poliţie pentru violenţă încă din 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel