Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O prostituată româncă a ridicat un imperiu imobiliar în Italia. Autoritățile i-au confiscat bunuri de 3,4 milioane de euro
WhatsApp
Autoritățile din Italia au confiscat bunuri în valoare de 3,4 milioane de euro de la o româncă, bani proveniți din prostituție. Ancheta a fost atât de amplă încât a primit propriul nume: "Operațiunea Fenice". 

Caz șocant de evaziune fiscală și spălare de bani în Italia. Autoritățile fiscale și judiciare din Italia au demascat o femeie de 51 de ani, cetățean român, rezidentă în localitatea Onè di Fonte (provincia Treviso), pentru evaziune fiscală și spălare de bani. Femeia, identificată ca R.M.F., a reușit să acumuleze o avere considerabilă în ultimii ani, investind sume semnificative în proprietăți imobiliare.

Investigațiile au relevat că averea provenea din activitatea sa ca prostituată de lux. R.M.F. nu a declarat niciodată veniturile obținute, reușind să evite plata taxelor către statul italian, relatează presa din Italia.

Sub coordonarea Procuraturii din Treviso, forțele de poliție economico-financiară au efectuat percheziții la domiciliul femeii și al complicilor săi, confiscând bunuri în valoare de 3,4 milioane de euro.

Operațiunea, denumită "Fenice", a scos la iveală modul în care R.M.F. și complicii săi, inclusiv membri ai familiei, au utilizat sumele obținute ilegal pentru a achiziționa proprietăți, terenuri și vehicule.

Investigațiile au demonstrat că rețeaua a generat un profit de peste 3,8 milioane de euro între anii 2016 și 2023. Banii au fost folosiți pentru achiziționarea a 19 proprietăți în diverse provincii italiene, majoritatea fiind ulterior vândute cu pierderi pentru a spăla banii.

Perchezițiile au dus la confiscarea a două clădiri, un teren, patru vehicule și sume semnificative de bani din conturile bancare ale celor implicați. De asemenea, au fost confiscate nouă dispozitive electronice pentru a fi analizate ulterior.

romanca-prostituata-de-lux-italia-avere

-----------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel