Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
TRAGEDIE. O polițistă din Botoșani a MURIT în timp ce se afla în concediu în Germania
WhatsApp
O polițistă din Botoșani a murit în Germania, în timp ce se afla în concediu. Mamă a doi copii, femeia în vârstă de 48 de ani tocmai fusese avansată la gradul de comisar.
Ambulanță

Cristina Rotaru era comisar la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani. Tocmai fusese promovată în grad de comisar și activa la Centrul Operațional al IPJ Botoșani, iar colegii spun despre ea că era o profesionistă dedicată muncii sale, relatează botosaneanul.ro.

Poliţista era cunoscută ca având afecţiuni cardiace, Cristina suferind în trecut un preinfarct. Din păcate, femeia n-a mai ajuns acasă din concediu.

Cristina urma să se întoarcă în România duminică, 17 februarie. La un moment dat, în timp ce se afla în maşină, Cristinei i s-a făcut rău şi a oprit într-o parcare. Medicii chemaţi la fața locului au constatat că femeia a făcut un infarct și au transportat-o de urgență la cel mai apropiat spital, unde au încercat să o readucă la viață.

În ciuda tuturor eforturilor, după câteva zeci de minute a fost constatat decesul poliţistei.

Cristina Rotaru era mama a doi copii, o fată care învață la un liceu din Botoșani și un băiat care și-a terminat studiile, transmite aceeași sursă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel