Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O persoană a murit și alte trei au fost rănite. Impact violent între două mașini pe DN21, în Ialomița
WhatsApp
O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite într-un accident produs sâmbătă dimineața pe DN21, în județul Ialomița.
Accident rutier mortal pe DN 2. Un minor s-a stins din viață

Potrivit IPJ Ialomița, în accidentul produs pe DN21 au fost implicate o mașină condusă de un șofer în vârstă de 19 ani, din comuna Dragalina, și o alta, condusă de un bărbat de 34 de ani din municipiul Slobozia. În urma impactului, un tânăr de 20 de ani a murit, iar cei doi șoferi și un pasager au fost răniți.

Cele trei victime au fost preluate și transportate de echipajele SMURD și SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Un alt tânăr român, de doar 14 ani, a murit, azi dimineață, într-un accident rutier grav, la Arad. Șoferul a fugit 

 

Potrivit IPJ Arad, accidentul a avut loc în apropierea localității Berechiu. O mașină în care se găseau 5 persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat în afara șoselei.

În urma accidentului, un minor de 14 ani a murit, iar alți trei, cu vârste de 12, 13 și 14 ani, toți din localitatea Diosig, județul Bihor, au fost ușor răniți.

Primele cercetări ale polițiștilor au arătat că în mașină se aflau 5 persoane, una dintre ele nefiind găsită la fața locului. Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al cincilea ocupant al autoturismului și pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Un alt șofer român rănit, după ce s-a răsturnat cu tirul, încărcat cu deșeuri feroase

 

Șoferul unui tir încărcat cu deșeuri feroase a fost rănit, vineri seară, după ce s-a răsturnat pe Drumul European 574, în zona localității Colonești, județul Olt.

Pompierii Stației Scornicești, cu o autospecială de stingere, prevăzută cu accesorii pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență și acordarea îngrijirilor medicale șoferului rănit în accidentul rutier.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din  Călărași, a suferit excoriații la nivelul feței și membrelor superioare. El a primit îngrijiri la locul accidentului și a refuzat transportul la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel